Гранат, виробник бетонної продукції | Рівне

Диван єврокнижка: переваги та недоліки

Диван єврокнижка

Серед різноманіття диванів на ринку особливою популярністю користується модель єврокнижка. Це майже ідеальне рішення, яке забезпечує все, що ми у праві чекати від сучасних м’яких меблів, а саме – компактність, зручність, надійність та відповідність інтер’єру. В даному матеріалі розглянемо більш детально численні переваги дивану єврокнижки та з’ясуємо, чи має дана модель якісь недоліки.

ОСОБЛИВОСТІ СИСТЕМИ ТРАНСФОРМАЦІЇ

Попри назву, диван єврокнижка не має особливого зв’язку з моделлю «книжка». Він є іншим, більш технологічним та збалансованим з точки зору конструкції. Отримати додаткову інформацію, в тому числі купити диван єврокнижку можна за посиланням https://ddn.ua/ua/dyvany-evroknyzhka.html.

Розкладання відбувається наступним чином. Сидіння витягується на себе, таким чином вивільняється простір між однією половиною спальної поверхні та спинкою. Після цього спинка вкладається в даний простір, в результаті утворюється просторе та майже рівне спальне місце.

ПЕРЕВАГИ ЄВРОКНИЖКИ

Головною перевагою даної моделі є виключний баланс між основними якостями виробу та його вартістю. Диван єврокнижка є надійним та комфортабельним засобом відпочинку, до того ж має помірний цінник.

Серед переваг дивана типу єврокнижка:

  • проста та надійна система трансформації – справді, принцип розкладки є одним з найнадійніших, оскільки не містить механічних складових;
  • комфортабельність – у розкладеному вигляді диван забезпечує спальну поверхню майже відмінної якості;
  • компактність – у складеному вигляді конструкція не займає багато простору, що повністю відповідає вимогам сучасного інтер’єру;
  • універсальність – дана модель не має декоративних та конструкційних обмежень щодо зони розташування;
  • варіативність – завдяки різноманіттю на ринку можна підібрати диван єврокнижку будь-якого дизайну та характеристик, під довільний інтер’єр;
  • функціонал – крім спального місця та посадкової зони конструкція містить ніші для зберігання речей.

Ціна також є перевагою дивана типу єврокнижка, адже більшість моделей даної категорії належить до середнього цінового сегмента.

НЕДОЛІКИ МОДЕЛІ

Насправді диван єврокнижка не має відчутних недоліків, які б можна було помітити під час експлуатації. Єдине – спальне місце є справді хорошим, рівним та зручним, але й не є ідеальним, особливо, якщо користувач звик до абсолютно безшовної спальної поверхні. Загалом більшість людей залишаються задоволеними якостями дивану єврокнижки. Дана модель користується неабиякою популярністю та майже завжди є лідером продажів.

 

Гранат – виробник будівельних бетонних блоків, газоблоків, бруківки | Рівне
x