Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області
Рівне, вул. Василя Червонія (Гагаріна), 39

Вирішення проблеми відсутності напруги

Відчуття безпеки та комфорту надають нам блага цивілізації. Головним досягненням науково-технічного прогресу можна розглядати електроенергію та доступне енергопостачання. На електроенергії базується весь наш побут та дозвілля: освітлення, робота побутових приладів, комп'ютера та телевізора, гаряче водопостачання, системи опалення та охорони. І тому навіть короткочасна аварійна відсутність енергопостачання перетворюється в маленьку катастрофу. В першу чергу це стосується приватних заміських будинків та котеджів.

Інвертор напруги для забезпечення електроавтономністі квартири, будинку, виробництваІнвертор напруги для забезпечення електроавтономністі квартири, будинку, виробництваІнвертор напруги для забезпечення електроавтономністі квартири, будинку, виробництва

Особливо відчувається відсутність електроенергії в зимовий період, коли не працює автоматика опалювального котла, відсутнє освітлення та відключена система охорони, що може зумовити не тільки холод у будинку, а й більш серйозні наслідки.

Як вирішити проблему відсутності напруги в мережі?

У цей час ми запитуємо себе: "Як вберегтися від таких небажаних потрясінь?". В Європі для вирішення таких проблем використовують прості й водночас надійні прилади – інвертори напруги, які забезпечують енергією електроприлади при відсутності струму в мережі. І нам варто перейняти Європейський досвід з використання джерел безперебійного електроживлення у випадку аварійних ситуацій з постачанням електрики.

Принцип роботи і призначення інвертора напруги

Принцип роботи інвертора заснований на перетворенні постійного струму 12 В у змінний 220 В і використовується як резервне джерело живлення для автоматики систем опалення та охорони, комп'ютерної та побутової техніки, а також для всього будинку.

Інвертор напруги для забезпечення електроавтономністі квартири, будинку, виробництва

Інвертор одночасно поєднує в собі чотири пристрої:

  • джерело безперебійного живлення
  • стабілізатор напруги
  • перетворювач постійного струму
  • потужний зарядний пристрій

До інвертора підключається звичайна акумуляторна батарея 12 вольт, і в момент відключення електрики інвертор автоматично переключається на роботу від акумулятора, перетворюючи його енергію в струм стабілізованої напруги 220В.

В залежності від ємності акумуляторної батареї та потужності одночасно підключених джерел споживання електоенергії інвертор може забезпечити електроавтономність будинку на термін від декількох годин до декількох діб.

Де купити і як правильно вибрати інвертор напруги

З питань придбання інверторів напруги, стабілізаторів напруги та акумуляторів звертайтеся в компанію "СВ Альтера-Рівне" за адресою м. Рівне, вул. Гагаріна, 39.

Більш детально можна дізнатись на сайті elim.com.ua або за телефонами: 

моб. тел. (0362) 46 0535
моб. тел. (067) 891 1105
моб. тел. (063) 079 0003
моб. тел. (050) 182 2216

Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x