СОМ бетон – бетон, пісок, щебінь з доставкою, ціна | Рівне

Різновиди та принципи вибору портативних електростанцій EcoFlow

Через постійні перепади температур, а також аварійні ситуації, величезна кількість споживачів залишаються без світла. Якщо влітку це не критично, то взимку значна кількість опалювальних приладів не можуть працювати без електричного струму. Навіть газові котли оснащені електронікою, що працюють завдяки електричному струму. Тому разом з відсутністю електроенергії, споживач немає можливості опалювати приміщення та ризикує змерзнути.

Портативні електростанції EcoFlow

ЯК ВІДНОВИТИ ПОСТАЧАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ?

Окрім генераторів, що працюють з використанням дизельного палива або бензину, в якості додаткового і аварійного джерела електроживлення, використовують портативні електростанції EcoFlow в магазині Norfin. Це новітні прилади, в основі яких лежить використання спеціальних акумуляторів з високою ємністю. Такі прилади накопичують енергію з використанням звичайної розетки та альтернативних джерел. 

Різновиди електростанцій:

  • Чим вища ємність портативної електростанції, тим більш потужні прилади можна підключити. Електростанція ecoflow river mini може використовуватися для зарядження електроніки, яка потребує зовсім невеликої кількості електроенергії.
  • Портативна станція Delta Pro забезпечує живлення сушарки та побутових приладів з високою потужністю. Це портативне та аварійне джерело живлення, яке зможе забезпечити роботу майже всіх пристроїв у домі.

ЯК ОБРАТИ ПОРТАТИВНУ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЮ?

Варто орієнтуватися на прилади, котрі будуть до неї підключатися. Чим більш потужні прилади, тим більшу ємність повинна мати електростанція. Зазвичай туристи віддають перевагу невеличким приладам з малою вагою EcoFlow RIVER mini. Вони чудово працюють у комплекті з екологічно чистими джерелами енергії, такими як сонячна батарея. Всі прилади компанії ecoflow, незалежно від потужності та ємності, можуть заряджатися з використанням сонячних батарей. Їх також можна придбати на сайті компанії Norfin. Головна перевага портативних сонячних батарей - це високий коефіцієнт корисної дії, можливість роботи у хмарну погоду. Завдяки використанню спеціальних підсилювачів, вдається отримати електроенергію навіть у період міжсезоння, та в тому випадку, коли небо затягнуте хмарами.

EcoFlow DELTA Pro - це чудовий варіант для людей, які залишилися без повного доступу до електромережі. Завдяки комплексному використанню портативної електростанції та сонячних батарей, можна забезпечити функціонування майже всіх приладів у будинку, незалежно від їх потужності. Проте такі пристрої будуть корисними не лише для туристів та мандрівників, але й для військових та людей, що залишаються в районі бойових дій та постійних обстрілів. Завдяки використанню портативної станції, можна налагодити життя, а також забезпечити доступ до самих необхідних електроприладів.

Портативні зарядні станції EcoFlow Серія RIVER

СОМ бетон – завод-виробник бетону | Рівне
x