Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

На що здатні сучасні маленькі дивани?

Маленький диван всередині приміщення

Основне завдання м’яких меблів полягає у створенні ділянки комфорту всередині приміщення, що включає в себе функції ліжка та зони для денного відпочинку. Диван є уособленням всього вищесказаного. Вітчизняний ринок пропонує великий вибір подібних меблів, зокрема можна підібрати виріб за необхідними габаритами. Маленькі дивани є дуже популярними, оскільки поєднують у собі мінімалізм та функціональність.

ЧИМ ВИРІЗНЯЮТЬСЯ МАЛОГАБАРИТНІ ДИВАНИ?

Нескладно здогадатися, що головна особливість малогабаритних виробів – їх розміри. Так, маленькі дивани є представниками сегменту недорогих м’яких меблів, основні переваги яких – виключна компактність та низька ціна.

Діапазон параметрів ширина/глибина складає – від 100х105 см. до 200х180 см. Ціна в середньому – 7500-12000 грн. Більше деталей та можливість купити малогабаритний диван на https://fayni-mebli.com/ua/tag-sofas-little-ones.html.

ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ

Кожна товарна ніша має власні переваги та недоліки. Оскільки при виборі меблів все залежить від мети покупки та можливостей покупця, варіативність, що надає ринок, стане в пригоді. В цьому розрізі переваги маленьких диванів очевидні. Серед них:

  • виключна компактність – головна якість малогабаритних м’яких меблів (стосується їх габаритів у складеному стані), завдяки чому диван добре вписується в інтер’єр будь-якої площі та планування;
  • гарний функціонал – попри малогабаритність, сучасні маленькі дивани можуть бути оснащені механізмом трансформації, забезпечувати 2 зручних спальних місця, мати ніші для білизни, підлокітники тощо;
  • низька ціна – зазвичай представники даної цінової ніші належать до недорогих рішень, що також є вагомим фактором.

Крім того, якість малогабаритних диванів є досить високою. Приваблива ціна – це результат економії саме на кількості матеріалів і ні в якому разі не стосується якості збирання, фурнітури та комплектації виробу.

Єдиний недолік маленьких диванів – дещо обмежений вибір систем трансформації. Загалом це дуже хороший вибір для невеликого приміщення, де важливим є баланс компактності та функціоналу.

НЮАНСИ ВИБОРУ

Вибираючи м’які меблі слід враховувати деякі фактори, зокрема такі параметри, як розмір, трансформація, дизайн тощо. Зовні малогабаритні дивани не відрізняються від інших. Просто вони менші за розмірами, лаконічніші з точки зору дизайну та надають дещо меншу варіативність щодо вибору системи трансформації (найчастіше це механізми викочування та акордеон, а також системи єврокнижка, алеко та французька розкладачка).

 

Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x