Магазин професійної моторної техніки "БОБЕР" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Як вибрати індукційну варильну поверхню

Сучасна кухня потребує поєднання продуктивності, безпеки, зручності та стилю. Це і стало причиною такої популярності індукційних варильних поверхонь у Львові. Однак, щоб вона повністю відповідала цим потребам, перед купівлею потрібно врахувати декілька важливих моментів. Як правильно вибрати індукційну варильну поверхню ― розповімо в статті.

Як вибрати індукційну варильну поверхню у Львові

ПОТУЖНІСТЬ ПЛИТИ

Чим вищий показник продуктивності всіх нагрівальних елементів, тим швидшим буде приготування. Однак у такому разі плита також коштуватиме дорожче. Більшість індукційних моделей мають потужність від 1000 до 2000 Вт. Отже, якщо висока швидкість приготування має для вас ключове значення, потрібно вибрати індукційну плиту з вищими показниками ― сайт сайт Алло.ua у Львові відрізняється широким асортиментом.

РОЗМІР КАСТРУЛІ ДЛЯ ВАРИЛЬНОЇ ПОВЕРХНІ

Ще один важливий показник продуктивності ― діаметр дна посуди, у якій ви зазвичай готуєте. До кожної індукційної плити вказано мінімальний і максимальний розмір каструлі. Якщо фактичний діаметр буде менший, ніж підтримуваний, варильна поверхня не розпізнає посуд і не почне його нагрівати. Для максимальної ефективності розмір каструль та сковорідок мусить відповідати калібру котушки індукційної плити. Деякі різновиди автоматично розпізнають діаметр.

ХАРАКТЕРИСТИКИ БЕЗПЕКИ

Оскільки вразливе місце процесу приготування ― ймовірність забути плиту ввімкненою, під час вибору звертайте увагу на функцію автоматичного вимкнення. Багато сучасних індукційних варильних панелей оснащені опцією визначення каструлі, яка гарантує, що нагрівання припиняється, як тільки ви знімаєте посуд із поверхні. 

Якщо ви залишите сковороду на зоні нагріву, індукційна плита автоматично вимкнеться, коли та стане занадто гаряча. Якщо в будинку є діти, важливою буде функція захисту від їхніх пустощів.

КОМФОРТ І СТИЛЬ

Функції для зручності користувачів перетворюють нудний процес приготування на відпочинок. Деякі з індукційних плит мають попередньо встановлене меню. Залежно від страви, яку ви готуєте, опція дає змогу регулювати температуру приладу. Отже, якщо ви кип’ятите молоко, готуєте рис, смажите овочі, індукційна варильна панель відповідно регулює температуру, щоб ви отримували ідеально приготовані страви одним дотиком.

Портативна плита дає змогу брати прилад куди завгодно. Функції для зручності, якими обладнують варильні поверхні у Львові, також включають:

  • звуковий сигнал;
  • таймер;
  • підігрів;
  • сенсорне управління;
  • турборежим та ін.

Скляні панелі виглядають елегантно та сучасно. Їх також легко чистити. Склокерамічні плити стильні та довговічні.

Індукційна варильна поверхня ― сучасний прилад, який полегшить приготування їжі. Однак переконайтеся, що ви купуєте плиту, яка відповідає вашим конкретним потребам. Тоді готувати їжу будете не лише швидко, але й приємно.

 

Магазин електроінструментів "БОБЕР" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x