Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В.Поліщука – професійна діагностика | Рівне

Переваги лазерної епіляції у салоні

Метод видалення небажаного волосся епіляція лазером є найефективнішим tk-laser.com.ua

Серед численних методів видалення небажаного волосся епіляція лазером є найефективнішою. Чимало жінок і чоловіків, які одного разу спробували застосовувати цей спосіб, у подальшому надають перевагу саме йому. Щоправда, якщо йдеться про епіляцію в салоні в місті Рівне, багатьох людей зупиняє висока ціна процедур та певна незручність під час лазерної обробки майстром зони бікіні. Тому вони купують портативні пристрої та роблять епіляцію самостійно. Чи вигідно це – з’ясуймо разом.

ОСОБЛИВОСТІ ЛАЗЕРНОЇ ЕПІЛЯЦІЇ В САЛОНІ ТА ВДОМА

Принцип дії професійних лазерів та побутових приладів для оброблення зон, на яких росте зайве волосся, приблизно однаковий. Світлові промені, що генеруються апаратом для епіляції, поглинаються меланіном волосся і водночас нагрівають цибулину. За високої температури фолікул плавиться, а капіляри, через які до волосин надходять поживні речовини, склеюються. Залишені без живлення волосяні стрижні відмирають та випадають.

Оскільки світлові промені діють лише на волосся, що перебуває у стадії активного росту, для повного позбавлення від рослинності потрібен курс сеансів. Процедури є практично безболісними, протипоказання мінімальні (до них належать, зокрема, онкозахворювання, шкірні інфекції, цукровий діабет у стадії декомпенсації).

Епіляція лазером - процедури є практично безболісними - tk-laser.com.ua

ЩО КРАЩЕ: ЕПІЛЯЦІЯ В САЛОНІ ЧИ КУПІВЛЯ ЛАЗЕРНОГО ЕПІЛЯТОРА

Якщо у Рівному неподалік від дому або роботи є салон TK Laser, не витрачайте гроші на придбання епілятора. Якісний та ефективний прилад коштує недешево, і у разі несправності полагодити його буде ніде. Краще витратьте один раз гроші на курс салонних процедур, і надалі приходьте до майстра лише 1–2 рази на рік.

До переваг салонної лазерної епіляції належать:

  • висока ефективність;
  • велика швидкість процедури (площа світлової плями у професійних приладів набагато більша, ніж у портативних пристроїв);
  • комфорт під час маніпуляції (якщо процедуру проводить майстер, ви спокійно лежите на кушетці, у разі самостійної обробки важкодоступних ділянок на вас чекає чимало незручностей).

Побутовий епілятор жодним чином не допоможе заощадити ваш бюджет і підійде вам, лише якщо ви живете далеко від салону або працюєте за ненормованим графіком.

Салони мережі ТК Laser в м. Рівне пропонують різні варіанти епіляції лазером

Бажаєте мати гладку шкіру і не переплачувати? Салони мережі ТК Laser в м. Рівне пропонують різні варіанти економії: замовлення комплексної процедури (епіляція 2-х або 3-х зон) зі знижкою або придбання абонементу від 7 сеансів. Краса та доглянутість доступні кожному, потрібно лише знайти та скористатися вигідною пропозицією.

 

Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В.Поліщука – проведення лабораторних досліджень | Рівне
x