АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити робочі рукавиці оптом | Рівне

Торт на день народження – 9 рецептів, за якими можна спекти святковий торт у домашніх умовах

Що робить святковий торт особливим? Знаючи, що хтось це зробив тільки для тебе! Tort.Expert зібрав найкращі рецепти, щоб відсвяткувати знаменний день, який можуть опанувати пекарі будь-якого рівня підготовки. Тут ви знайдете безліч відмінних ідей для дорослих та дітей: від класичного шоколадного торта на день народження до кондитерських виробів з тропічним смаком, простого, але елегантного чізкейку та химерних багатошарових частування, що ідеально підходять для дитячих днів народження.

Торт на день народження у домашніх умовах

Класичний бісквітний шоколадний торт з шоколадним кремом та вишнею

Важко знайти людину, яка не любить шоколадний торт на день народження. Якщо у вас є пара мисок для змішування, віночок, мірні чашки і форм для випічки, ви можете приготувати цей розкішний шоколадний торт, в якому добре використовуються звичайні інгредієнти. Щоправда, доведеться виділити трохи часу, щоб спекти цей шедевр.

Торт На День Народження дівчинки 7 років - торт Єдиноріг

Торт у формі Єдинорога - це райдужний торт до дня народження дитини з різнокольоровими коржами, прикрашений шоколадом або цукерками. Подивіться, як загоряться дитячі очі, коли ви винесете триярусний торт з яскраво забарвленими коржами, покритих масляним кремом, з мармеладними ведмедиками та цукерками, прикрашеними різнокольоровими льодяниками на паличці.

Торт із зефіру з шоколадним печивом

Цей торт з печивом поєднує в собі все, що вам подобається в шоколадному печиві, з вологою та ніжною крихтою торта. Його просто приготувати на сковороді, і він сподобається як дітям, так і дорослим, які люблять печиво.

Найкращий морквяний торт у світі

Ідеально вологий і смачний морквяний торт, з горіхами пекан і покритий густою глазур'ю із вершкового сиру, — безперечний переможець, коли справа доходить до того, як вибрати торт на день народження. Використовуйте невелику тонку свіжу моркву, яку продають на фермерських ринках.

Подвійний шоколадний мусовий торт

Шар легкого і пухнастого бісквіту, наповненого казковим мусом з темного шоколаду стануть ефектним десертом для вечірки. Бісквіт прикрашений шоколадною стружкою.

Торт Чорний ліс

Наша версія класичного торта Шварцвальд є чудовою сумішшю шарів шоколадного торта, консервованої чорної черешні, вишневого лікеру і простої глазурі зі збитих вершків. Це чудовий десерт для будь-якого випадку.

Торт Веселка – 5 рецептів!

Що може бути химернішим і веселішим, ніж шматок різнокольорового райдужного торта? Цей багатошаровий торт може бути складним для випічки в домашніх умовах, але він не такий складний, як ви думаєте. З нього вийде чудовий десерт для дитячого дня народження.

Червоний оксамит

Торт Червоний оксамитовий торт, покритий пишною глазур'ю з вершкового сиру, не тільки чудовий, але й ефектний. Не соромтеся посипати зверху нарізаними горіхами пекан, щоб кожна скибочка вийшла більш хрустким.

Торт Тірамісу

У цьому чудовому, простому рецепті, який також включає вершковий сир, міцно зварену чорну каву і кавовий лікер, відтворені всі смаки класичного італійського десерту тирамусу.

 

АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити герметики, робочі перчатки, батарейки | Рівне
x