Гранат, виробник бетонної продукції | Рівне

Вчимося носити бананки на прикладі зірок або як створити стильні образи з популярною сумочкою

Бананки вже не перший рік входять в топ популярних жіночих сумок. Вони впевнено витіснили елегантні клатчі та крос-боді, зайнявши позицію must have для створення стильних і сучасних образів. Носять сьогодні їх з вбранням в різних стилях. Проте й досі не всі розуміють, як правильно їх поєднувати з одягом, як носити. Щоб було легше зорієнтуватися, розглянемо ці питання на прикладі зірок. Хто-хто, а вони точно розуміють як носити бананки так, щоб виглядати стильно.

бананка жіноча

РІЗНОВИДИ МОДЕЛЕЙ

Бананками називають невеликі поясні сумочки, які, як зрозуміло з назви, кріпляться на талію. І хоч сьогодні носять їх по різному, але назва залишилася та сама. Більше того, сьогодні вони відрізняються і за дизайном. Купити можна круглу (типу «таблетка»), квадратну чи прямокутну сумочку. Проте найбільш поширеною є бананка жіноча витягнутої трапецієподібної форми, яка дійсно нагадує банан.

До речі, ця модель сумок не нова. В 90-ті та 20-ні роки вони вже були популярними. Але в той час їх носили здебільшого підприємці, продавці на ринку та кондуктори в загальному транспорті. Використовували їх для зберігання грошей, дрібних документів. Сьогодні їх носять в якості стильного аксесуару в повсякденних та навіть вечірніх образах. 

Дизайн у них може бути різним. Є бананки з зовнішніми кишеньками, з кількома відділеннями, з різних матеріалів та різним оформленням. Купити можна однатонні чи з принтами, з тканини, шкіри чи замінника сумочки. І в будь-якому випадку актуальним буде питання, як же їх поєднувати в образі. Є кілька вдалих прийомів.

ВАРІАНТИ, ЯК НОСИТИ БАНАНКУ

Не дивлячись на те, що офіційна назва сумки «поясна», носити її можна кількома способами:

  • на талії. Такий спосіб дозволяє візуально зробити ноги довшими;
  • на стегнах. Підходить струнким дівчатам, оскільки дозволяє візуально зробити стегна більш широкими, а фігуру жіночнішою;
  • на грудях. Такий варіант передбачає розміщення бананки через плече;
  • на спині. Теж надягають через плече, але перевертають сумочку так, що вона розміщена позаду.

Розібравшись з варіантами носіння сумочки, варто розглянути способи, як вдало поєднувати її з різним вбранням.

БАНАНКИ З СУКНЯМИ

Найбільш яскравий приклад – Сара Джессіка Паркер, яка поєднала вечірнє вбрання та бананку і в такому вигляді вийшла на червону доріжку. Виглядає образ стильно, трохи по-хуліганські, але при цьому є певна перчинка в образі. Тоді Паркер вибрала квадратну шкіряну бананку в елегантному дизайні від Шанель і надягла її на пояс. Таким чином акторка вбила двох зайців: мала при собі сумочку і підкреслила лінію талії. Додала ще туфельки на підборах в тон і створила справжній фурор своїм образом.

Ще одна любителька поєднувати банаку з сукнями – Ріанна. На відміну від Сари Джессіки Паркер, співачка надає перевагу бананкам в спортивному стилі і не лише на червоних доріжках, а і в повсякденному житті. І до вибору аксесуару вона підходить з фантазією. Для виходу в люди Ріанна вибирає мініатюрну бананку в тон вбранню (і з того ж матеріалу), розмістивши її на талії. А от в повсякденному житті любить носити сумку на стегнах і віддає перевагу більш містким моделям. Серед улюблених – бежева об’ємна бананка від Луї Віттон. Її вона вдало поєднує з теплими сукнями з довгими рукавами, принаймні в такому образі її вже бачили на прогулянках та в аеропорті.

БАНАНКИ З ДЖИНСАМИ

Таке поєднання – справжня класика. Саме до образів з джинсами бананки підходять беззаперечно. І використовують такі поєднання дуже багато зірок.

Найбільш часто попадали в об’єктиви папарацці Фергі, Кейт Хадсон, Кортні Кардаш’ян та Кендал Дженнер.

До речі, Фергі і Хадсон полюбляють носити поясні сумки максимально низько, на стегнах, а от Кортні Кардаш’ян, навпаки, надає перевагу розміщенню аксесуару на талії, намагаючись таким чином подовжити ноги. До речі, її сестра Кендал, в якої від природи ідеальні пропорції, більше полюбляє носити сумочку на грудях. Особливо, коли подорожує. В бананці Кендал носить найнеобхідніше – документи, телефон та посадочний талон. І як вона зазначає – це зручно, оскільки дає змогу звільнити руки.

 

Гранат – виробник будівельних бетонних блоків, газоблоків, бруківки | Рівне
x