Котон Стиль (Koton Style) – пошиття спецодягу | Рівне

Неймовірна природа Рівненщини – привабливі місця для подорожі

Природа наділила Рівненщину дивовижними пейзажами з безліччю голубих річок і озер, виходами гранітів та базальтів, високими порізаними крутоярами з віковими дібровами долинами та пагорбами. Відкриємо деякі з найцікавіших місць мальовничого Полісся.

УНІКАЛЬНИЙ КРАЄВИД

Тунель кохання у Клевані на Рівненщині

Зрозуміло мова про "Тунель кохання" у Клевані. Це диво природи єдине в світі. Густий ліс, впритул підступив до відрізка залізничного полотна та утворив дивовижної краси довгу арку правильної геометричної форми. По колії час від часу курсує старий поїзд, що не дозволяє гілкам розростися. Завдяки такому незвичайному союзу індустрії та природи з'явилася така романтична місцина. Тут відмінне місце для закоханих, що мають змогу подумати про одну мрію на двох, загадати бажання. А молодята сфотографуватися для весільного альбому. Природні декорації надихнули японських кіноматографістів на зйомку художнього фільму про випробуване долею кохання. Живий тунель у лісовому масиві настільки вразив митців, що романтична драма отримала назву "Клевань: Тунель Кохання".

КРАСА В КАМЕНІ – БАЗАЛЬТОВІ СТОВПИ

Базальтові стовпи - унікальний куточок Рівненщини

У селі Базальтове Костопільського району знаходиться дійсно унікальне місце. Тутешні околиці рясніють виходами сіро-коричневого каменю. Це – базальт – гірська порода вулканічного походження. У давні часи магматичний потік вилився з тріщин в земній корі, застиг і кристалізувався у колони. Кожна колона заввишки від 3 до 30 метрів в розрізі має форму правильного шестикутника або восьмигранника. "Ліс" кам'яних стовпів, що щільно прилягають один до одного – видовище більш ніж вражаюче.

Базальтові родовища Рівненщини були відкриті ще в ХVIII ст. Базальт легко розколюється і відмінно полірується, він зручний для брукування мостових. З цього каменю була виготовлена плитка для вулиць і шляхів Парижа і Лондона, Варшави та Женеви, Люксембургу та Праги.

Завдяки базальтам цей куточок Рівненщини є природним заказником і чудовою зоною відпочинку. Величезний відкритий кар'єр біля села Новий Берестовець, що утворився в результаті промислового видобутку каменю, зараз заповнений кришталево чистою водою смарагдового відтінку. Найкращі краєвиди базальтових скель відкриваються з порослого соснами острівця посеред озера, який називають "Островом закоханих".

ПЕРЛИНА ПОЛІССЯ

Перлина Полісся - Біле озеро

Чудова рибалка на Білому озеріБіле озеро розташоване біля села Рудка Володимирецького району. Вода в озері дуже чиста й прозора, на дні добре видно біле вапнякове каміння, яке і дало озеру таку назву. Середня глибина – 4 м, але вхід в озеро пологий – це добре для сімейного відпочинку з дітьми. Через унікально високий вміст гліцерину вода на дотик здається м'якою та шовковистою, має надзвичайно цілющі властивості. Водні процедури благотворно позначаються на стані шкіри та волосся, сприяють заживленню ран.

До того, озеро багате на рибу – річковий окунь, карась, вугор, лящ, щука. Водяться й раки. Відпочинок на березі стане також гарно проведеним часом: чисті пляжі, свіже повітря, мальовничі пейзажи, спокійні прогулянки лісом, збирання грибів та ягід. Біле озеро – це одне з тих місць, де дихається легко і вільно, де хочеться розслабитися і залишатися якомога довше.

Котон Стиль (Koton Style) – виготовлення спецодягу, корпоративного робочого одягу | Рівне
x