Магазин професійної моторної техніки "БОБЕР" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Комбінування жіночих топів з різноманітним одягом

Жіночі топи – це універсальний елемент гардеробу, вони стильні, зручні і дають можливість створювати безліч різних образів. Вони можуть бути доречні в будь-яку пору року і в будь-якій ситуації. Наприклад, спортивні топи для занять йогою і бігу, стильні топи для клубів і вечірок, літні топи для дому та сну. Це можуть бути повсякденні і елегантні топи під спідниці, брюки і жакети.

Жіночі білі топи

ФАСОН І РІЗНОВИДИ ЖІНОЧИХ ТОПІВ

Жіночі білі топи мають різні фасони, ви можете підібрати свій варіант під будь-який образ або захід:

  1. Базові: мінімалістичні, універсальні і легко поєднувані з одягом.

  2. Кроп-топи: укорочені моделі, що підкреслюють талію і створюють контрастні акценти.

  3. На бретелях: легкий і повітряний, підходить для спекотних літніх днів. 

  4. З відкритою спиною: створює привабливий образ.

  5. З відкритими плечима: надає образу романтичності і жіночності.

З ЧИМ МОЖНА ПОЄДНУВАТИ БІЛІ ТОПИ?

Топи універсальні і можуть легко поєднуватися з іншими предметами гардеробу. Ось приклад того, що можна поєднувати з білим топом:

  • Літні образи. Поєднуйте топ з джинсами з високою посадкою і босоніжками на плоскій підошві, щоб створити повсякденний літній образ. Додайте аксесуари, такі як сонцезахисні окуляри та головні убори.

  • Офісний костюм. Одягніть білий топ з довгими рукавами з класичними чорними штанами та блейзером для елегантного та професійного вигляду. Доповніть образ взуттям і сумкою на шкіряних підборах, щоб завершити образ.

  • Стиль кежуал. Такий топ з джинсами і кросівками створить повсякденний образ. Доповніть образ джинсового курткою і аксесуарами.

  • Вечірній аутфіт. Для вечірніх заходів поєднуйте топ і спідницю-міді або спідницю-плісе з туфлями на високих підборах. Додайте сережки і клатч, щоб надати образу вишуканості, елегантності і витонченості.

МОДНІ ПРАВИЛА НОСІННЯ ТОПІВ

Облягаючі топи (бандо, труба) без виразного декору поєднуються з жакетами і сорочками. Вироби в білизняному стилі так і просяться на показ, тому доповніть їх подовженим кардіганом або прикрийте плечі повітряної накидкою.

Власницям невеликих грудей варто звернути увагу на топи з вирізом човником. Така модель поєднується з вузькою спідницею і брюками. Якщо доповнити образ класичними джинсами або елегантною спідницею міді, то пишні форми підкреслить модель з запахом.

Тож, сьогодні на ринку жіночого одягу існує кілька тенденцій в ніші жіночих топів. І один з них обумовлений зростаючою популярністю зручним і практичним видом одягу. Ще одна тенденція - універсальність, і повсякденні топи дуже підходять в цьому плані. Ви можете надіти топ в сучасний офіс під брючний костюм, на прогулянку в джинсах, в спортзал або ресторан.

 

Магазин електроінструментів "БОБЕР" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x