Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Як правильно одягатися на роботі?

Де б не працювала жінка, вона хоче бути елегантною та стильною. Стиль в одязі – це не тільки секрет зовнішньої привабливості, а й підгрунтя успіхів на робочому місті. Спеціальність, умови праці пред'являють ті чи інші вимоги до гардероба. Є такі організації, в яких можуть створити детальну інструкцію, яка регламентує і висоту підборів для жінок, і гостроту стрілок на брюках для чоловіків. Але навіть якщо в компанії не передбачений корпоративний стиль, краще носити одяг, який буде максимально відповідати стилю та атмосфері установи.

Як правильно одягатися на роботі

ПРОСТОТА - ОЗНАКА ГАРНОГО СМАКУ.

Основне завдання стилю в одязі - не відволікати від робочого процесу, налаштовувати на ділову атмосферу, а для цього бути зручним, стриманим та елегантним. І в діловому стилі є всі можливості для того, щоб повною мірою продемонструвати свій смак. Гарячі тренди в основному обминають офіси стороною. Прямі лінії вбрання, усереднена довжина спідниць та спокійні відтінки кольорів зосереджують співробітників на роботі. Жіночий одяг ділового стилю має бути скроєним за класичними лекалами, тоді він стане ще й базовим гардеробом. Це жакет, блуза, гольф, плаття прямого або напівприталеного силуету, брюки, пряма спідниця, жилет, черевички на середньому підборі.

Діловий стиль одягу

Класичний комплект – темна спідниця і біла блузка. Це вбрання не цікаве? Але комплект можна пожвавити яскравою хусткою, зав'язаною у гарний вузол. Строгий діловий костюм, що не запам'ятовується, може зробити помітним яскравий жилет під піджак та біла блузка. Його пожвавить ще й косинка в тон жилета. Якщо жінка вдягла брючний костюм, до нього, щоб підкреслити свою жіночність, можна одягнути шовкову або атласну блузку нейтрального пастельного кольору. Споконвічне жіноче вбрання – сукня завжди надасть елегантності. Це можуть бути й трикотажні сукні: вони підкреслюють фігуру, добре сидять та практично не мнуться.

КОЛІР ДІЛОВОГО КОСТЮМА

Діловий стиль диктує свої правила, в тому числі й щодо кольору вбрання. Неможливо уявити жінку, яка приходить в офіс, у якому діє суворий дрес-код, в наряді кричущого забарвлення.

Базовий колір використовують в костюмах, верхньому одязі, взутті, сумках, ременях, рукавичках, головних уборах. Завжди модні класичні речі темних тонів, таких як чорний, оливковий, коричневий, темно-синій, темно-бордовий або сірий. Саме ці кольори посилюють враження професіоналізму та авторитетності людини, викликають повагу та довіру. Їх можна використовувати неодноразово, бо вони не впадають в очі, не набридають та легко поєднуються з іншими кольорами. Однак одяг в такій тональності слід урізноманітнити ефектними деталями та підбирати для них більш цікаві фасони та тканини.

Ділова офісна мода

Світлі кольори. До цієї групи входять білий та пастельні відтінки: пісочній, бежевий, колір слонової кістки, ніжно-рожевий, світло-блакитний, блідо-зелений, світло-бузковий та ін. Світлі тони колірної гами особливо привабливі для блузок та чудово підходять для ділового одягу в теплу пору року. Такі відтінки приємні, свіжі, елегантні, вони ненав'язливо привертають увагу, одночасно доброзичливі та спокійні. Крім того світлі кольори чудово поєднуються з нейтральними та темними кольорами.

Діловий жіночий костюм

Яскраві кольори. У діловому житті палітра кольорів певною мірою обмежена. Дозволені різнобарвні додавання тільки у вигляді блуз, хусток, аксесуарів. Вони оживляють загальне враження та є гарною альтернативою занадто консервативним кольорам ділового одягу. Також потрібно враховувати, що в діловому вбранні можна поєднувати не більше трьох кольорів, інакше жінка сприймається як ряджена.

Кольори ділових жіночих костюмів

ЯКІСТЬ ОДЯГУ - ПОНАД УСЕ

І тканини, і пошив, і фурнітура з аксесуарами зобов'язані бути високоякісними. Не такий важливий бренд, як склад матерії та зовнішній вигляд. Акуратні шви, рівна строчка, продуманий крій, приємні на дотик тканини. До того ж в якісних речах з натуральних матеріалів і відчуваєш себе набагато впевненішим та красивішим. Краще уникати люрексу, шкіри, блискіток та штучних матеріалів. Прикраси й аксесуари не повинні впадати в очі: чудово підійдуть намисто із невеликих перлин середньої довжини, тонкі перстені зі шляхетного металу, невеликі сережки.

Діловий одяг та аксесуари зобов'язані бути високоякісними

Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x