Склад-магазин дитячих іграшок | Рівне

Дитячі меблі – зона комфорту малюка

На що звертати увагу, вибираючи дитячі меблі та чим відрізняються меблі для немовлят та меблі для підлітків? Ці питання виникають у батьків, що облаштовують дитячу кімнату для свого чада, але не хочуть міняти меблі кожні 2-3 роки. Вирішити будь-яке питання, що стосується меблів в дитячу кімнату можна із салоном-магазином Meblik (Меблік) у Рівному, що на бульварі Богдана Хмельницького, 2 а.

Меблі для дитячої кімнати підлітків і немовлят від ТМ Меблік

Кожен період в житті дитини супроводжується певними вимогами до предметів інтер'єру та функціональності меблів. Давайте розглянемо особливості кожної вікової групи.

МЕБЛІ ДЛЯ НЕМОВЛЯТ

Меблі для новонароджених – окрема категорія, особливістю є надзвичайна увага до якості матеріалів, з яких вони виготовлені. Дитячі ліжечка, пеленальні столики, комоди, стелажі, шафи для одягу та іграшок ТМ Меблік відповідають діючим європейським стандартам якості. Вони виготовлені з використанням найякіснішої меблевої фурнітури BLUM, що має необмежений термін експлуатації, безпечних водоемульсійних фарб, які використовуються для виробництва іграшок, якісних плит МДФ та ламінованих плит найвищого класу гігієнічності Е1. Кольори, що обираються для меблів – пастельні, теплі з яскравими аплікаціями та вирізьбленим тривимірним гравіюванням. 3D гравіювання – це додаткові ексклюзивні ігрові елементи в кімнаті, які дитина зможе граючись обводити пальчиком, коли підросте. Дитяче ліжечко для немовлят має трирівневу фіксацію основи, бокові панелі, що знімаються, а коли дитина підростає, ліжко з легкістю трансформується в дитячий диван-ліжко. 

Завдяки меблям ТМ Meblik, кімната для дівчинки наповниться ніжними кольорами та зображеннями чарівних принцес, веселих звірят та героїв улюблених мультиків. Кімната для хлопчика стане більш динамічною та яскравою.

Деякі комплекти меблів для дівчинки:

  • "Мінні Мауз" та "Марі" з Діснеєвською мишкою Мінні та чарівним кошеням Марі
  • "Орхідея" з ефектними срібними та фіолетовими квітами орхідей
  • "Frozen" з героями мультика Крижане Серце
  • "Б'янко Фіорі" більш універсальний комплект меблів без кольорових малюнків, що дозволяє збалансувати дизайн кімнати з яскравими стінами
  • "Нордік" також підійде як для хлопчиків так і для дівчаток, в традиційному скандинавському стилі

Комплекти меблів для хлопчика:

  • "Будівельник" з яскравими жовтими та голубими будівельними машинами
  • "Пірат" з морськими героями-капітанами та кораблями
  • "Тачки", де сюжети мультфільму перенеслись на фасади меблів

Меблі для дитячої кімнати хлопчика і дівчинки від ТМ Меблік

БЕЗПЕЧНІ ТА НАДІЙНІ МЕБЛІ MEBLIK ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ ТА ШКОЛЯРІВ

Для дітей, які починають активно рухатися, гратися, бігати, виникають нові вимоги до оформлення дитячої кімнати. Це – скруглені краї і кути, додаткові перегородки на ліжечках, щоб дитина не впала, більша кількість стелажів та ящиків для іграшок, столики та дитячі крісла або стільці. Всі поверхні столів покриті термопластичною плівкою, стільці, ліжка та фасади легко миються, не царапаються і не стираються. Для шаф і стелажів  передбачені страхувальні ремені від можливого падіння.

Дітям шкільного віку та підліткам найбільш важливим в кімнаті є робоче місце – письмовий стіл, зручний стілець та полиці для книг. Всі ці модулі можна докупити до існуючого комплекту меблів. Дизайнерські рішення втілені в колекціях підліткових меблів враховують різноманітні інтереси дітей і відображають їх внутрішній світ та стиль, наприклад:

  • "Dance", де відображені яскраві емоції, краса і динаміка танцю
  • "Graffiti Art" зі стильними малюнками стріт-арт
  • "Футбол" та "Баскет" з м'ячами і логотипами спортивних клубів
  • "Travel" для юних мандрівників
  • Колекції "Fashion" та "Магнолія" прикрашені квітами та дизайнерськими ідеями

Меблі в дитячу кімнату для двох дітей від ТМ Меблік

Розробити індивідуальний дизайн дитячої чи підліткової кімнати ми можемо безкоштовно протягом 5 днів. І найголовніше, якщо ви оформили унікальну послугу 777 при покупці, автоматично термін гарантії збільшується до 7 років і протягом семи років користування меблями, ви можете замінити їх фасади, цоколі та ручки на інші, які пристосовані та цікаві більш дорослим дітям. Ми врахуємо всі ваші побажання, але, надаючи будь-які послуги, завжди на перше місце ми ставимо безпеку Вашої дитини.

м. Рівне, бульв. Б.Хмельницького, 2 а

тел. моб. (096) 890 88 00
тел. моб. (067) 36 36 983

Гуртівня дитячих іграшок | Рівне
x