Гранат, виробник бетонної продукції | Рівне

Штучний інтелект вже в телевізорах Smart TV: які переваги для глядачів

В кінці 90–х об’єднання телевізора з інтернетом призвело до появи технології Smart TV. На той час це була справжня революція, адже глядач отримав змогу власноруч формувати власну програму передач: дивитися футбол чи новий голлівудський блокбастер, ток-шоу чи політичний огляд. Зараз телевізори зі Smart TV, купити які можна за посиланням https://www.ctrs.com.ua/ru/televizory/smart-tv_da/, стали звичайним елементом в інтер’єрі житла. Але нині Smart TV переживає нову революційну зміну – інтеграцію зі штучним інтелектом.

телевізори зі Smart TV

ТЕЛЕВІЗОР SMART TV З ІНТЕГРОВАНИМ ШІ

Цим шляхом пішли виробники смартфонів, комп’ютерних чипів, навіть “розумної” побутової техніки. А сьогодні доступні ще й телевізори, що навчилися думати самостійно та враховувати усі побажання своїх господарів.

Простий приклад – як ми шукаємо фільми в мережі? Сьогодні глядач став настільки вибагливим і розбірливим, що встиг передивитися велику кількість кінострічок. Знайти щось новеньке, що дійсно здивує та надихне, не так і легко. Бувають ситуації, коли ми частково пам’ятаємо сюжет фільму, але не його назву. Іноді можуть піти години на пошуки кінострічки.

Якщо ж ви купили телевізор Смарт ТВ з інтеграцією ШІ, пошуки перетворюються на суцільне задоволення. Розумна система підготує добірку фільмів за різними критеріями:

  • за акторським складом;
  • за режисурою;
  • за жанром;
  • за відгуками та оцінками;
  • за головними героями;

за емоціями – хочете посміятися, плакати, переживати разом з персонажами чи замислитися про Всесвіт тощо.

Важливо також, що система виконує пошук на різних платформах для платного чи безплатного перегляду. Тобто можна попросити, щоб ваш знайшли найдешевші, за підпискою, або взагалі безкоштовні стрічки. Звісно, можна обирати дубляж чи переклад: професійний багатоголосний, аматорський, мовою оригіналу, з субтитрами.

телевізор Смарт ТВ з інтеграцією ШІ

ДЕ КУПИТИ ТЕЛЕВІЗОРИ З ВБУДОВАНИМ CHATGPT

Одним з виробників, що пропонує інтеграцію Smart TV з ChatGPT, є відома британська компанія GAZER TV. Вона вже досить давно представлена на українському ринку. Телевізори Гейзер приваблюють клієнтів з низки причин:

  • широкий ціновий діапазон під будь-які забаганки та фінансові спроможності;
  • великий вибір телевізорів Смарт ТВ за діагоналлю екрана;
  • перевірені технології – Direct LED з підсвічуванням по всій площині матриці, завдяки чому зображення добре видно навіть у темних і похмурих сценах;
  • потужні динаміки, що допомагають зануритися з головою у сюжет;
  • компактні розміри, тонкі рамки та корпуси, що дозволить повісити телевізор на кронштейні чи встановити його на телевізійну тумбу.

Ще одна з особливостей Smart TV цього бренду – оригінальний лаунчер МЕТАСМАРТ ТВ. З ним ви отримуєте доступ до Метавсесвіту. А пульт дистанційного керування може виконувати функцію зручного геймпада для ігор на великому екрані. Ви з легкістю зможете підключити до GAZER TV ваш смартфон, ноутбук або ПК у дротовий чи бездротовий спосіб. Купити ці телевізори зараз можна за посиланням вище в інтернет-магазині офіційного дилера. Мешканцям Києва та Одеси запропонують безкоштовну доставку та монтаж на стіні.

 

Гранат – виробник будівельних бетонних блоків, газоблоків, бруківки | Рівне
x