Склад-магазин дитячих іграшок | Рівне

Дитячий візочок – як не помилитися з вибором

Очікування на маленьке диво – важливий період в житті майбутньої мами. Ще є час спокійно вибрати необхідні речі для малюка: візочок, ліжечко, засоби гігієни, постіль, одяг тощо. Майбутні батьки губляться від розмаїття дитячих товарів, а при виборі опираються, частіше за все, на рекламу, поради знайомих або гарний дизайн. А чи варто такими способами вибирати?

В цій статті ми надамо деякі поради, на що слід звернути уваги для придбання сучасного дитячого візочка.

Коляски Anex, Adbor, Junama (Tako), Roan, Riko, Expander в Хорошка

СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЯКІСНИЙ ВІЗОЧОК?

Дитячий візочок обов’язково повинен дорого коштувати. Це неправда! В магазиних представлені польські, українські та китайські бренди, які, за порівняно невеликі гроші, пропонують візочки з якісних матеріалів та із сучасним технічним функціоналом. Наприклад, продукція брендів Coto Baby або Tilly відповідає українським та європейським сертифікатам якості, а коштує зовсім недорого.

Особливою популярністю серед батьків користується продукція польського бренду Adbor. Торгова марка представлена універсальними візочками в комплектації 2 в 1 й 3 в 1 (з автокріслом) та прогулянковими візочками для будь-якої пори року. Лідер продажу – модель Ottis та колекція 3D забарвлень – Ottis Ultimo.
Хто хоче придбати доступні за ціною ексклюзивні візочки, радимо звернути увагу на преміум-бренди Anex та Junama (Tako). Вас очікує надзвичайно стильний дизайн, інноваційні технології, високоякісні матеріали та повний функ ціона л.

Якщо після кількох років користування плануєте залишити візочок для наступного малюка, зверніть увагу на товари польської торгової марки Roan. До вашого вибору класичні та універсальні візочки в стандартних та лімітованих колекціях, які точно на кожному кроці не зустрічаються. Продукція Roan відрізняється своєю надійністю та безпекою для малюка. Ті батьки, що вже спробували використовувати ці візочки, називають їх «вічними».

Коляски Anex, Adbor, Junama (Tako), Roan, Riko, Expander в Хорошка

ЧИ ОБОВ’ЯЗКОВА ДОДАТКОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ?

Ще кілька років тому в стандартний комплект аксесуарів до дитячих візочків входили лише сумка для мами, дощовик та москітна сітка. Зараз недорогі дитячі возики комплектуються:

  • кокосовим матрацом для колиски;
  •  рукавичками для зимових прогулянок;
  • спеціальною підстилкою для заміни підгузок;
  • тонкою ковдрою;
  • капхолдером під напої;
  • парасолькою тощо.

Список аксесуарів, що можна придбати окремо також розширився. Виробники пропонують конверти, додаткові секції капа, накидку для захисту від вітру, додаткові підніжки, сидіння та багато іншого.

Перед покупкою візочка слід запитати, які аксесуари входять в стандартну комплектацію, а які можна придбати окремо. Дуже важливо купувати додаткові аксесуари того ж виробника, що і візочок, бо вони виконані в єдиному стилі та підходить по розмірах.

Коляски Anex, Adbor, Junama (Tako), Roan, Riko, Expander в Хорошка

ТЕКСТИЛЬ ЧИ ШКІРА?

Дуже часто мами звертають увагу на розкішні візочки, верх яких виконано з еко-шкіри. Але переконання, що малюку буде незручно, душно та спекотно, особливо в літні місяці, відразу перекреслює бажання придбати саме таку річ. А це помилка! За шкірою легше доглядати. Навіть при сильному забруднені, її досить витерти ганчіркою змоченою в теплій воді із додаванням дитячого миючого засобу.

Сучасна еко-шкіра дихає, добре вентилює повітря в модулях, не намокає, захищає від пронизливого вітру, стійка до стирання та має неперевершений вигляд протягом років.

Якщо ми вас не переконали, можете зупинитися на такому варіанті: 50% (текстиль) - 50% (шкіра), що пропонується виробниками Riko, Expander, Adamex, Bebetto та іншими.

Вибирайте для малюка новий візочок! Завітайте до онлайн або стаціонарного магазину Хорошка, де можна без посередників та порадників оцінити переваги та недоліки кожної моделі.

м. Рівне, вул. Замкова, 14 в
моб. тел. (096) 689 8898
моб. тел. (063) 066 9336
моб. тел. (099) 969 4558

e-mail: horoshka.com.ua@gmail.com

www.horoshka.com.ua
Прийом замовлень через кошик: цілодобово

 

Соціальні мережі:  

Гуртівня дитячих іграшок | Рівне
x