Ретра-ЗМ, завод опалювальної техніки | Рівне

20 років тепла та затишку - забезпечує завод опалювальної техніки Ретра

ОПАЛЮВАННЯ НА ТВЕРДОМУ ПАЛИВІ ВЖЕ СЬОГОДНІ Є ЗРУЧНИМ ТА ЕКОНОМНИМ.

Компанія Ретра понад 20 років прикладає багато зусиль щоб опалювання твердим паливом стало таким же зручним як газове або електричне. Фахівці над цим працюють використовуючи науковий досвід багатьох поколінь, експериментуючи з новітніми розробками, сучасними технологіями та інноваціями. Тому твердопаливні котли від заводу Ретра вже стали найкращою альтернативою для заміни старих, ресурснозатратних та неекономних газових котлів.

Твердопаливні котли від заводу виробника Ретра

ОПАЛЮЄТЕ СВІЙ БУДИНОК ЧИ ПІДПРИЄМСТВО ВИСОКОЯКІСНИМ, ДОРОГИМ ПАЛИВОМ?

Залиште це в минулому. Адже з котлами Ретра для обігріву підійдуть найдешевші відходи деревообробки та альтернативні види палива такі як солома, щепа, вугілля, торф, сланці та багато твердих відходів життєдіяльності людини.Опалювальні агрегати Ретра пристосовані спалювати самі дешеві та доступні види палива, зокрема фрезерний торф. А завдяки автоматизації процесу горіння та подачі палива, досягається максимальна тривалість та ефективність роботи.

Асортимент твердопаливних котлів та комплектуючих які проектує та виготовляє завод Ретра налічує понад 200 виробів, серед яких 5 лінійок твердопаливних котлів потужністю від 10 до 3000 кВт.

Твердопаливні котли від заводу виробника Ретра - реальна економія Твердопаливні котли від заводу виробника Ретра - ефективне рішення

ЛЕГКИЙ КОНТРОЛЬ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТВЕРДОПАЛИВНОГО КОТЛА ЦЕ СЬОГОДНІШНЯ РЕАЛЬНІСТЬ.

Ретра розвиває не лише напрямок виготовлення опалювального обладнання і автоматизованої подачі палива, а й завдяки ефективному науково-технічному підходу фахівців значний прорив здійснює в сфері інтелектуального управління та диспетчеризації котлів. Це дозволяє максимально спрощувати контроль та експлуатацію твердопаливного котла споживачами.

МІЖНАРОДНИЙ РІВЕНЬ ЯКОСТІ, НАДІЙНОСТІ, ЕКОНОМІЧНИХ ТА ЕКОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ.

Завод опалювальної техніки запатентував 12 унікальних розробок, що дозволяє Ретрі вийти на міжнародний рівень якості, надійності, економічних та екологічних показників.Міжнародне визнання підтверджується використанням обладнання в Білорусії, Латвії, Словаччині, Казахстані, Молдові та Закавказзі.

МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ ЗА ВЛАСНИМ ВИРОБНИЦТВОМ ТА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ.

 Адже хто сказав що вітчизняні котли не можуть бути кращими за іноземні аналоги? Все приходить з досвідом. Завод виробник має цей досвід, адже на сьогодні в Україні обладнано сотні навчальних закладів та лікарень, тисячі підприємств та домівок саме твердопаливними агрегатами Ретра.
20 років – це не просто ювілей, це час підведення підсумків пройденого шляху, оцінка розвитку і модернізації виробництва, постановка нових завдань та пріоритетів.

Метою компаніє є виготовлення надійних та доступних опалювальних приладів, здатних забезпечити тепло та затишок користувачам, при максимальній економічності та безпеці для людей та навколишнього середовища.

Адже нести тепло - це покликання заводу опалювальної техніки Ретра.

м. Рівне, вул. Київська, 92

моб. тел. (067) 322 8845
моб. тел. (050) 435 0357

моб. тел. (067) 322 8848

e-mail: retra@retra.com.ua

www.retra.com.ua

Ретра-ЗМ, виробник твердопаливних котлів | Рівне
x