Склад-магазин дитячих іграшок | Рівне

Як правильно обирати іграшку

Відзначимо, що першим критерієм є вік малечі, адже необхідно враховувати здатність дитини саме цього віку гратися даною іграшкою і розуміти, як її використовувати. Варто проаналізувати потреби та інтереси дитини певного віку.

Купуючи іграшку ми маємо за мету зобразити в ній навколишнє середовище, та сформувати у дитини правильне та чітке уявлення про нього, а тому тварини, предмети повинні бути максимально схожі та показати свої прототипи. Оскільки різкі відмінності можуть викликати розчарування дитини.

Головною ознакою якісної іграшки є її зовнішній вигляд, відсутність зазублин, тріщин, адже безпечність є однією з найважливіших критеріїв. Завданням батьків є врахування вподобань дитини, та актуальність на сьогодні.

Шукайте іграшки з відкритою комплектацією, якими можна грати у різний спосіб наприклад, такі, як кубики, іграшки будівельної та архітектурної серії тощо.

Надавайте перевагу іграшкам, які розвивають мислення, увагу, фантазію вашої малечі.

Обирайте іграшки, які сприяють розвитку навичок спілкування та командної гри. Іграшки, які спонукають до співпраці, життєво необхідні для розвитку соціальних навичок у дитини в ранньому віці, а також являються прототипом реального світу.

Дотримуючись вище наведених порад ви з легкістю зможете розпізнати розвивальний, безпечний, актуальний, та звісно багатофункціональний товар, котрий ідеально підійде вашій малечі.

м. Рівне, вул. Біла, 53 (маршрутка № 35, зупинка "Аптечні склади")
моб. тел. (067) 398 4617
моб. тел. (066) 101 0027
моб. тел. (093) 170 3805

Інтернет-магазин http://smarttoys.com.ua

 

Гуртівня дитячих іграшок | Рівне
x