"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

Золоті каблучки – аксесуари які варті бути придбаними

Майстри «золотих справ» пропонують різні прикраси, деякі з них сміливо можна назвати справжніми шедеврами. Всі ювелірні творіння різних майстрів приваблюють своєю стильністю і незвичайними рішеннями. Але навіть такий асортимент не дозволяє не помітити прикраси, які в першу чергу вражають своєю здатністю бути актуальними завжди і всюди.

золота каблучка

Мова йде про золоті каблучки https://zlato.ua/ru/f-gold_585-rings/, які спеціалісти Злато.юа називають маст хев елементом ювелірного арсеналу стильної людини. Дуже красиві та різнопланові моделі, які припадуть до смаку навіть дуже вимогливому покупцеві. Тим більше що асортимент запропонованих рішень величезний. І без того щоб ознайомитися с багатьма серіями (за допомогою фото) навряд чи вийде визначитися з вибором.

РІЗНІ МІКСИ ТА ВАРІАЦІЇ

Здавалося б який такий асортимент доступний коли мова йде про золоті каблучки. Адже виготовлені вони з одного виду металу – з золота. Та насправді у ювелірів є свої професійні секрети і один із них використання різних сплавів. Це дозволяє пропонувати вироби в різних відтінках таких як золото:

  1. Біле;
  2. Червоне;
  3. Жовте;
  4. Рожеве.

Поєднання різних сплавів дає можливість створювати дуже стильні міксовані моделі. Також золоті каблучки бувають виконані у техніці тотал голд, а бувають і з декоративним оформленням. Тут теж є свої особливості, бо для декору використовуються не тільки каміння (коштовні), але і вставки з кераміки чи емалі. Для створення різних візуальних ефектів майстри використовують техніку діамантового гранування. В результаті – кожна модель має свою родзинку і виглядає по-іншому. Тобто ніякої одноманітності.

Носити ці прикраси актуально з будь-якими нарядами. Крім того, до таких каблучок ідеально підходять сережки, браслети, ланцюжки, годинники. Для того, щоб кожен міг підібрати класний варіант, підходящий за всіма параметрами, майстри пропонують вироби, які відрізняються:

  • декором;
  • дизайном;
  • стилем;
  • розмірами.

Варіацій багато і кожна виглядає оригінально. Крім того, всі вони якісні і довговічні, витримують активну експлуатацію і носити ви їх будете з задоволенням.

Коштовний високопробний метал і камені впливають не тільки на зовнішній вигляд виробів, але і на ціну. Вартість представлена в різних сегментах, тому придбати вийде і мега дороге ювелірне творіння і моделі бюджетніші. В будь-якому випадку всі варіанти красиві і модні.

каблучка золота

Консультанти Zlato.ua добре розуміються на ювелірних трендах. Вони підкажуть на колекції яких мануфактур варто звернути особливу увагу. Хоча, всі моделі тут представлені, вражають якістю, стильністю, демократичною вартістю і достойні того щоб поповнити ваш ювелірний арсенал. Крім того, тут дуже багато рішень, які стануть ідеальним презентом. Отже якщо хочете побалувати себе чи зробити класний подарунок – золоті каблучки підходять для цього якнайкраще.

 

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x