"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

Розкіш може бути високотехнічною: годинники Hublot Big Bang

Існує стереотип, що красиві годинники виконані тільки з акцентом на дизайн і їх технічні параметри можуть «відставати» від вимог сучасного споживача.

чоловічі хублоти

Це не так, особливо коли мова йде про годинники Big Bang Hublot копії. Так достатньо оцінити фото моделей, на які рекомендують звернути увагу консультанти Імідж щоб упевнитися перед вами справжні шедеври. Але хай вас не зачаровує тільки екстер’єр бо в плані інноваційності, технічності і в тому що стосується унікальності використаних матеріалів – це справжня флагманська модель. Унікальність полягає в тому що з одного боку це флагман, а з іншого - екземпляр який вже встиг стати культовим.

СЕКРЕТ У МАТЕРІАЛАХ

Якщо коротко охарактеризувати годинники Hublot Big Bang то це мікс унікальних матеріалів, які не мають аналогів і традицій годинникової справи. Вони:

  • Супер точні;
  • Витримують активну експлуатацію;
  • Вражають крутим дизайном;
  • Дивують міксом різних матеріалів.

Так для виготовлення корпусу в залежності від особливостей моделі може використовуватися к волокно з вуглецю, так і унікальний золотий сплав, який не боїться механічного пошкодження і на якому не залишається подряпин.

Для захисту циферблату використовується сапфірове скло підвищеної міцності. При цьому гарантована повна прозорість. Тобто міць не заважає просто і легко визначати час і бачити стрілки на годинникові мітки.

Нерідко використовується кераміка. Так кераміка актуальна коли треба виготовити безелі. Цей унікальний супер міцний матеріал на основі цирконію відрізняється унікальними якостями і його нереально пошкодити. Хіба що алмазом вийде подряпати безель.

І нарешті ще один матеріал який часто використовують майстри мануфактури – каучук. Каучуковий браслет в тандемі з корпусом з 18-каратного золота виглядає настільки стильно, що мало кого залишить байдужим. Саме такі сміливі комбінації виводять годинники Hublot Big Bang на новий рівень.

Придбати такі екземпляри актуально як для солідного джентльмена, так і для спортивного юнака. Бо дизайн всіх моделей настільки стильний, але при цьому універсальний, що аксесуар гармонійно впишеться як в діловий так і спортивний стиль.

Дизайн цієї серії – це її родзинка. Але і на технічних параметрах мануфактура сконцентрувала величезну увагу. В результаті годинник на вашому зап’ясті ніколи не підведе і ви завжди будете в потрібному місці в потрібний час. А саме це відрізняє фартових людей. Ну а наявність на зап’ясті годинника Hublot Big Bang це вже величезна удача.

жіночі хублоти

Оскільки моделей багато і кожна має свої особливості, перед придбанням варто не тільки оцінити фото, але і ознайомитися з описом. Ну а якщо хочете придбати варіант який підійде вам по всім параметрам (в тому числі і по вартості), консультанти Imidge вам в цьому допоможуть.

 

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x