Гранат, виробник бетонної продукції | Рівне

Закордонна нерухомість – інвестиція в майбутнє

За часів фінансової нестабільності багато людей замислюються про те як зберегти свої гроші, зберегти їх максимально комфортно і надійно. Навіть найбільші банки не викликають стовідсоткової довіри, зберігати великі суми готівки буває просто небезпечно. Інвестиції в нерухомість є хорошим вибором у такій ситуації, особливо в нерухомість європейську – українська занадто схильна до коливань через нестабільність економіки.

Закордонна нерухомість стабільна інвестиція в майбутнє

За останні десятиліття придбання нерухомості в європейських країнах серед українців набула популярності. Така ситуація пояснюється просто – це надійне капіталовкладення. Для когось – можливість розвивати бізнес, для інших – бажання облаштувати місце для власного відпочинку або отримувати стабільний пасивний дохід від оренди, для деяких громадян – прагнення мати впевненість у завтрашньому дні і «запасний аеродром».

Останнім часом це стає основним фактором придбання закордонної нерухомості – страховка на випадок різкого погіршення політичної та військової ситуації в країні. Ще одним фактором є можливість отримати посвідку на постійне проживання, що в багатьох країнах дає право на отримання безкоштовної освіти, право на працевлаштування без додаткових дозволів, право на отримання громадянства, право на пенсійне забезпечення тощо.

Крім того, на відміну від України, в більшості країн Євросоюзу, очікується нехай незначне, але стале економічне зростання. А це стає поштовхом до підвищення попиту на квартири і будинки, що покращує інвестиційну привабливість житлових об'єктів.

У зв’язку із зростанням попиту на купівлю нерухомості з боку українців агентства запровадили спеціальну послугу – ознайомчі тури. Клієнтам надається повний пакет послуг включаючи переліт, розміщення у готелі, послуги перекладача, трансфер за маршрутом. Метою такої подорожі є огляд спеціально відібраних об'єктів для бажаючих інвестувати в нерухомість.

Німеччина

Німеччина – найбільша економіка ЄС, 4-та в світі після США, Китаю та Японії, вважається одним із "локомотивів" світової економіки за величиною економічного потенціалу та рівнем економічного розвитку. Ринок нерухомості в Німеччині є стабільним, що підкріплюється високим зростанням населення і розвитком бізнес-середовища. Саму тому Німеччина посідає чи не перше місце серед країн Європи найпривабливіших для інвестицій в нерухомість. Вкладення вільних грошових коштів в нерухомість Нiмеччини є одним із способів збереження і примноження свого капіталу. Варто зауважити, що не існує законодавчих обмежень чи заборон на придбання об’єктів нерухомості в Нiмеччинi для громадян інших держав. Нерухомість може бути придбана як у власність фізичної, так і юридичної особи.

Придбати нерухомість в НімеччиніРинок нерухомості в Німеччині є стабільним

Вартість житла в Німеччині варіюється від федеративної землі, у якій воно розташоване.

Наприклад, вартість такого багатоквартирного будинку у Шварценберзі (Саксонія) становить 70 000€.

Іспанія

Інвестувавши свої грошові кошти в об’єкти нерухомості Іспанії, Ви станете не просто володарем квартири або будинку за кордоном, але отримаєте можливість жити, вести бізнес або відпочивати в країні з надзвичайною природою, самобутньою культурою, сучасною інфраструктурою, досить м'яким кліматом та комфортними побутовими умовами. Придбавши нерухомість в Іспанії, Ви ніколи не пошкодуєте, оскільки її завжди можна перепродати або здати в оренду.

Для іноземців, які мають на меті придбати нерухомість в Іспанії ризики зводяться до мінімуму, оскільки права інвестора за угодою добре захищаються – законодавство цієї країни орієнтоване на роботу з іноземними інвесторами.

В іспанському законодавстві також міститься норма про підтримку підприємців. Прийнятий закон передбачає надання посвідки на проживання при інвестиціях у нерухомість на суму від 500 000 €. Об'єкт повинен бути куплений без залучення іпотеки, тоді власник може претендувати на отримання посвідки на проживання через інвестиції в нерухомість.

Придбати нерухомість в Іспанії

Квартира-студія на курорті Коста-дель-СіленсіоКвартира-студія на о. Тенеріфе, Канарські острови

Вартість нерухомості варіюється від автономної спільноти країни, в якій розташований об’єкт.

Наприклад, така квартира-студія на курорті Коста-дель-Сіленсіо (о. Тенеріфе, Канарські острови) площею 25 м² вартує 79 000 €.

Чехія

Чехія – одна з найпопулярніших держав у покупців нерухомості. Центральне розташування в самому серці Європи, красива природа, лікувальні джерела, безліч пам'яток історії і архітектури привертає увагу людей з багатьох країн. А ціни на нерухомість значно нижчі за нерухомість в модній Великобританії чи в сонячних Іспанії та Італії і стануть хорошим вибором для потенційного інвестора в нерухомість.

Ринок нерухомості в Чехії – один з найпопулярніших у покупців

Квартира на відомому курорті Маріанське ЛазнеПридбати квартиру на курорті Маріанське Лазне

Наприклад, вартість такої двокімнатної квартири на відомому курорті Маріанське Лазне становить 40 000 €.

Греція

Курортні країни завжди приваблюють інвесторів. М'який та комфортний клімат, що має сприятливий вплив на здоров'я, середземноморська кухня, мальовничі пейзажі, що поєднуються гірськими масивами та золотистими пляжами – все це та багато іншого приваблює в Грецію не тільки любителів відпочинку, але і поціновувачів нерухомості.

Провівши порівняльний аналіз цін на нерухомість в Греції та інших європейський країнах, варто відзначити, що Греція вважається більш вигідною для капіталовкладень, тим паче, що рівень життя тут вищий, ніж, наприклад, в Чорногорії чи Болгарії.

У Греції дуже низький рівень злочинності, тому вона приваблює людей, які підбирають місце для постійного чи тимчасового проживання з дітьми. Відчуття безпеки, гармонії та спокою – ось що шукають і знаходять в Греції Ви маєте можливість оформити посвідку на постійне проживання в Греції по спрощеній процедурі купуючи нерухомість вартістю понад 250 000 €. При цьому немає вимоги перебувати на території цієї країни протягом певного терміну.

Греція вважається більш вигідною для капіталовкладень в нерухомість

Вартість квартири на узбережжі Східного ПелопоннесаПридбати квартиру на островах Греції

Плюсів оформлення посвідки на проживання багато – це і можливість безперешкодно подорожувати Європою, і можливість дітям отримати європейську освіту. Також правом на отримання посвідки на постійне проживання мають дружина / чоловік власника об’єкта нерухомості та неповнолітні діти.

Для прикладу, вартість квартири на узбережжі Східного Пелопоннеса, площею 51 м² – 68 000 €.

Республіка Кіпр

Інвестиції в нерухомість Кіпру вважається одним із основних напрямів інвестицій в нерухомість. Придбання нерухомості на Кіпрі – це реалізація мрії про будиночок біля моря та досить вигідна інвестиція, яка має багато перспектив та переваг. Купуючи квартиру, будинок або віллу на острові, можна не тільки обзавестися другим домом в екзотичному місці, а й забезпечити собі стабільний і високий дохід.

За даними різних досліджень Кіпр визнається країною з найкращими кліматичними умовами для життя і відпочинку, а також вважається найбезпечнішою країною світу. Законодавство тут досить лояльне – низькі податки та можливість отримання іноземцем посвідки на постійне проживання при придбанні об’єктів нерухомості. Кіпр входить до складу Європейського Союзу, тут чудово розвинена інфраструктура та туризм. Нерухомість на Кіпрі будується за високими стандартами, особливу увагу приділяють безпеці та комфорту, а застосовуються при цьому надсучасні технології. Різноманітність пропозицій на ринку нерухомості дає можливість підібрати оптимальне житло, за вимогами та побажаннями покупця. Важливою перевагою придбання нерухомості на Кіпрі є регулярне пряме авіасполучення з містами України.

Інвестиції в нерухомість Кіпру - один із основних напрямів інвестицій

Для прикладу, вартість двокімнатної квартири на Кіпрі площею 58 м² становить 49 000 €.

Варто зауважити, що до підбору та придбання об’єктів закордонної нерухомості потрібно підходити уважно та відповідально, тому обираючи житло в Європі, краще проконсультуватись в юриста. Крім того, ви можете себе убезпечити, звернувшись в перевірену компанію з продажу закордонної нерухомості.

Матеріал підготовлений інформаційно-правовим центром нерухомості "Константіс"

 

Гранат – виробник будівельних бетонних блоків, газоблоків, бруківки | Рівне
x