АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити робочі рукавиці оптом | Рівне

Куди звертатися, якщо потрібні швидкі гроші?

В умовах сучасного життя кредит може стати не лише паличкою рятівницею, а й справжнім порятунком. Ніхто не застрахований від труднощів, які можна вирішити лише за допомогою фінансів. Приклади? Потрібно терміново оплатити лікування або внести гроші за навчання, придбати побутову або комп’ютерну техніку, здійснити якусь передплату у важливій справі тощо. В будь-якому з цих випадків потрібен не просто кредит, а саме швидкі гроші. Без відмови та затримок.

Споживчий кредит

ЯКІ УСТАНОВИ ВИДАЮТЬ КРЕДИТИ В УКРАЇНІ?

Якщо потрібні гроші в борг, варіантів насправді не так багато. Споживчий кредит можна взяти в банківській установі, в ломбарді під заставу, або скористатися послугами МФО (мікрофінансової організації).

При необхідності отримати позику терміново, краще за все звернутися саме до МФО. Це приватні кредитні спілки, що працюють на фінансовому ринку в рамках програми мікрокредитування. Класичним прикладом МФО можна вважати ресурс https://finx.com.ua/bystrye-dengi, де є можливість отримати швидко гроші онлайн на карту банка.

Головною рисою позики на карту є надзвичайно гнучкі умови кредитування. Завдяки лояльності програми, кредит може взяти той, кому зазвичай відмовляють в банківських установах. В тому числі студенти, пенсіонери, безробітні та позичальники з неідеальної кредитною історією.

А головне, кредит від МФО дає можливість отримати гроші швидко, ще й в режимі онлайн (отже немає потреби відвідувати кредитну установу для оформлення позики). Єдиним нюансом є обмеження максимальної суми та строків погашення, що цілком нормально для споживчого кредиту, яким по суті є мікрокредит.

ЯК САМЕ ОТРИМАТИ ШВИДКІ ГРОШІ?

Як вже було зазначено, умови отримання мікрокредиту є досить гнучкими з точки зору основних вимог. З’ясуємо, що саме потрібно для оформлення та отримання позики. Для цього необхідно мати при собі:

  • паспорт громадянина України;
  • індивідуальний податковий номер (ІПН);
  • карту банка, що є резидентом української фінансової системи.

Крім того, позичальник повинен бути повнолітнім (досягти віку 18 років) та не мати судимостей. Якщо все в порядку, можна переходити до оформлення.

Для цього на сайті МФО (див. присилання вище) необхідно заповнити анкету, де вказуються особисті дані та інформація про банківську карту. Попередньо за допомогою калькулятора слід вибрати бажану суму та строки погашення.

Після заповнення заявка відправляється на опрацювання. Як правило, сервіс перевіряє дані протягом 5-10 хвилин. Після затвердження кредиту гроші або автоматично зараховуються на карту банка, або потрібно відвідати відділення МФО для підписання договору.

 

АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити герметики, робочі перчатки, батарейки | Рівне
x