Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Особливості придбання техніки у магазині Фокстрот

Мережа Фокстрот створювалася кілька десятків років тому. Але тоді вона працювала як мережа офлайн магазинів. Диджиталізація дозволила інтернет-майданчикам залучити нових клієнтів та розширити продажі.

Мережа Фокстрот Львів

ЧИ ВАРТО КУПУВАТИ ТЕХНІКУ ОНЛАЙН?

Для більшості молодих покупців це стало справжнім виходом. Справа в тому, що молоді не вистачає часу. Інтернет шопінг у Фокстрот Львів дозволяє обрати техніку, не виходячи з дому у будь-який зручний час. Тепер людина, яка має багато роботи, може робити замовлення навіть у нічний час. При цьому немає необхідності витрачати кілька годин на пошуки та вибір товару офлайн. Тепер всі технічні характеристики можна знайти в описі товару. На YouTube можна знайти оглядові ролики, які знімають консультанти компанії, чи звичайні покупці. Замовляючи онлайн, можна обрати максимально зручний сервіс доставки. Деякі сервіси пропонують порівняння обраних товарів, використовуючи їх характеристики.

Магазин Фокстрот пропонує декілька варіантів отримання замовлення:

  • Забрати в офлайн-магазині. Потрібно обрати магазин, який знаходиться максимально близько до вашої оселі.
  • Скористатися послугами транспортної компанії. Це може бути Нова пошта, Укрпошта, МістЕкспрес.
  • Деякі транспортні компанії пропонують доставку кур'єром прямо в квартиру або до вашої оселі. Це оптимальний варіант для людей, яких практично не буває вдома.

ВАРІАНТИ ПРИДБАННЯ ТОВАРІВ В МАГАЗИНІ ФОКСТРОТ

Існує кілька способів розплатитися за техніку. Магазин співпрацює з великою кількістю банків, що надають кредит. Тому можна звернутися до офлайн-магазину, де є кілька представників банків. Після подання заявки вони перевіряють репутацію клієнта, його кредитну історію та схвалюють або відмовляють у кредиті. Час перевірки кредитної історії складає всього декілька хвилин, тому не доведеться довго чекати.

Для власників картки Приватбанк є можливість оплати частинами. Цю послугу пропонує сам банк, тому підтвердження Фокстроту не потрібне. Таким чином, покупець укладає угоду не з магазином, а з ПриватБанк. Оплата такої покупки здійснюватиметься у три етапи. Термін, в який доведеться віддати гроші, становить 3 місяці. Щомісяця покупець повинен виплачувати певну суму для придбання товару.

Магазин дотримується законодавства України, тому підтримує своїх клієнтів. Покупець може повернути будь-який товар протягом 14 днів, якщо він не підійшов з якихось причин. Щоб убезпечити себе від поломок, можна замовляти сервісне обслуговування від Фокстроту, яке суттєво прискорить процес ремонту та відновлення техніки, у разі її поломки. 

 

Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x