Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Огляд модних моделей чоловічих шапок

Деякі чоловіки намагаються стежити за модними тенденціями, тому щороку купують новий головний убір, який буде відповідати всім вимогам та очікуванням, а також відмінно поєднуватися з верхнім одягом. Оптимальним варіантом цього року стануть як класичні, так і екстравагантні моделі.

модних чоловічих шапок

РІЗНОВИДИ ЧОЛОВІЧИХ ГОЛОВНИХ УБОРІВ

Зараз на полицях магазинів можна знайти шапки чоловічі, серед яких класичні трикотажні моделі, створені для того, щоб зберігати тепло в холодну погоду, так і вовняні вироби, виготовлені з ниток акрилу, з домішками натуральної вовни. Вони відрізняються товстою в'язкою та хорошими теплоізоляційними властивостями.

Шапка біні не виходить з моди вже кілька десятків років, вважається своєрідною класикою. Її основна особливість у стандартному, простому крої. Але при цьому в магазині можна підібрати варіанти, виготовлені з тонких волокон, або з досить щільних вовняних ниток, що відмінно підходять для морозної зими. Для чоловіків, які віддають перевагу екстравагантності, стежать за модою, підійдуть нестандартні моделі, виготовлені з фетру, натурального хутра, з великою кількістю декору.

ЯКІ ГОЛОВНІ УБОРИ ЗАПРОПОНУВАЛИ МОДНІ БУДИНКИ ЧОЛОВІКАМ У 2022 РОЦІ?

Стилістика та види шапок суттєво відрізняються, залежно від модного будинку. 
Модні тренди чоловічих шапок:

  • Восени на модних подіумах з'явилася величезна кількість беретів, виготовлених з натуральної шкіри або фетру. Такі моделі ідеально підійдуть для високих, худорлявих чоловіків, які віддають перевагу нестандартному підходу до вибору верхнього одягу.
  • Деякі модні будинки запропонували широкий асортимент шапок з натурального хутра. Вони нагадують стандартну шапку-вушанку, але все ж частина з моделей представлена нестандартними виробами.
  • На відміну від жіночих головних уборів, чоловічі шапки цього року досить яскраві та кричущі. Їх можуть доповнювати помпонами, нестандартним декором, аплікацією. Для справжніх модників створені шапки-каптури, що відмінно поєднуються з натуральними дублянками, або класичними пальтами з кашеміру. Деякі з представників сильної половини людства, успішно комбінують шапку-каптур з курткою-косухою. Виходить досить зухвалий та стильний образ.

Насамперед варто звертати увагу не тільки на стилістику виробів, а також на пропозиції модних будинків, комфорт. Більшість чоловіків ведуть активний спосіб життя, багато переміщуються містом. Тому основне завдання, щоб головний убір був комфортним і захищав від поривів вітру та низької температури. Саме тому велика кількість чоловіків віддає перевагу класичним моделям, виготовленим з вовни.

 

Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x