"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

Відпарювач для одягу – ефективна боротьба зі складками без праски

відпарювачі для одягу

Побутовий відпарювач – один з найпопулярніших видів техніки для дому, за допомогою якого можна швидко розгладити одяг, не користуючись праскою. Це допоміжний пристрій, який не замінить класичну праску з дошкою для прасування. З його допомогою можна швидко освіжити речі або прибрати складки з деяких видів одягу.

У нашому інтернет-магазині можна купити відпарювачі для одягу з швидкою доставкою по Києву і в будь-який регіон України. Широкий асортиментний ряд дозволяє підібрати відповідну модель залежно від продуктивності, функціональних можливостей та інших критеріїв.

ОСНОВНІ РІЗНОВИДИ ВІДПАРЮВАЧІВ ТА ЇХ ОСОБЛИВОСТІ

На українському ринку побутової техніки представлений великий асортимент відпарювачів від відомих світових брендів. Незалежно від вартості та типу конструкції, всі вони працюють за одним принципом. У резервуар заливається вода, що нагрівається вбудованим ТЕНом до утворення пари. Спеціальними каналами пар під тиском подається на матеріал, розгладжуючи складки. За допомогою цього пристрою можна не тільки освіжити одяг, але й продезінфікувати його, що буде актуальним для дитячих речей. Також можна відпарити штори та фіранки.

Усі побутові відпарювачі можна розділити на дві категорії за типом конструкції:

  • стаціонарні;
  • ручні.

Стаціонарні моделі мають приблизно одну і ту ж конструкцію – внизу розташовується резервуар для води, від якого відходить телескопічна вішалка з плічками для одягу. Сама робоча насадка має довгий шланг, що дозволяє легко діставати будь-яку частину одягу. Деякі моделі професійного класу комплектуються вертикальною дошкою для прасування (екраном), яка може змінювати кут нахилу. Серед переваг такої техніки варто відзначити великий об `єм резервуару для води, що дає змогу працювати тривалий час. Також у такого обладнання дуже потужний паровий удар, що дозволяє розгладити навіть сильні складки на бавовняних тканинах. Крім того, розмістивши одяг на плічках, ви зможете ретельно пропрацювати буквально кожен сантиметр тканини. Незважаючи на всі переваги, стаціонарні моделі мають деякі недоліки – це висока вартість, а також великі розміри. Такий відпарювач не візьмеш із собою у відрядження, та й для його зберігання необхідно передбачити місце у кімнаті.

Ручні моделі відрізняються компактністю. У їхньому невеликому корпусі знаходиться все необхідне для роботи – вбудований нагрівач та резервуар для води. Одні моделі зовні нагадують фен, інші праску, але кожен пристрій має одну незаперечну перевагу – це мобільність. За допомогою ручного відпарювача користувач може розгладити речі на вішалці, при цьому він не має прив'язки до громіздкої конструкції, як у випадку зі стаціонарними моделями. Пристрій займе трохи місця у валізі або в дорожній сумці, тому його зручно брати із собою у поїздки. Недоліки у ручних відпарювачів також є – це не дуже висока потужність і маленький резервуар. Найчастіше однієї заправки води вистачає на обробку двох-трьох речей. Крім того, компактні прилади не зможуть впоратися із сильними складками на щільних тканинах.

 

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x