"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

Браслет із натуральної шкіри: особливості, як вибрати та носити

Тонкі й широкі, пласкі й з плетінням, зі вставками та без — шкіряні браслети в тренді не перший рік. Універсальні вироби здатні показати характер власника. Вони до вподоби і тим, хто одягається в класичному стилі, і тим, хто віддає перевагу екстравагантним образам. Цього року особливої популярності набули браслети, виготовлені в кольорах державного прапора, з державною символікою.

ВИДИ ШКІРИ ТА КОЛІРНІ РІШЕННЯ

Під час виготовлення прикрас майстри використовують різні види матеріалу. Груба шкіра краст або чепрак зустрічається у широких чоловічих моделях, що підкреслюють брутальність. Класичним варіантом є бичача шкіра. Для плетених моделей часто використовують якісні шкірзамінники. Можна зустріти в продажу й браслети зі шкіри страуса, пітона, скату.

шкіряні браслети

Щодо кольорів, це може бути класичний чорний або:

  • коричневий — знаменує затишок, спокій, практичність;
  • зелений — матеріальне благополуччя, надія;
  • сірий — стабільність, зрілість;
  • білий — порядність, простота, істина.

У продажу можна знайти й більш екстравагантні кольори. Пофарбований в жовтий шкіряний браслет жіночий натякає на доброзичливість. Помаранчевий — на нові починання, творчість. Синій — інтелект, впевненість, чесність. Фіолетовий — мудрість, містику, розкіш, загадковість. А от під час вибору червоного браслета потрібно бути обережним. Адже колір пристрасті й кохання у декого може асоціюватись з небезпекою.

МОДЕЛІ ВИРОБІВ

Тонкі в одну нитку або плетені браслети виглядають витончено. Але якщо їх надіти відразу декілька, це виглядатиме досить зухвало. До набору можуть входити вироби різних кольорів і товщини. При цьому важливо, щоб усі браслети ідеально поєднувались один з одним. Такі аксесуари можуть бути оздоблені декоративними вставками з дерева, металу, кераміки, текстилю.

Браслети шириною від 5 см — ідеальний вибір для брутального стилю в одязі. Вони можуть бути прикрашені тисненням у вигляді напису, орнаменту або візерунку, прострочені контрастною ниткою. Цікаво виглядають аксесуари з випаленим малюнком. Додатково на виробах можуть знаходитись ремінці, заклепки, плетіння.

Шкіряні вироби іноді оснащуються бляхами або пластинами з металу, на які нанесено гравіювання. Зробити аксесуар ексклюзивним можна, замовивши в майстерні індивідуальний напис або зображення.

З ЧИМ НОСИТИ АКСЕСУАРИ

Шкіряні прикраси підходять до повсякденного вбрання. Вони однаково гарно виглядають з футболкою й джинсами, з легкою сукнею, добре поєднуються з ювелірними прикрасами. Аксесуари з мінімальною обробкою й невеликою кількістю вставок підходять до одягу в діловому стилі. Ті, хто віддає перевагу стилю кежуал, в образі вдало поєднують широкі браслети й наручні годинники. До одягу в етностилі підходять етнічні прикраси. Їх носять на обох зап’ястях. А от браслети, інкрустовані напівкоштовним камінням, добре комбінуються з каблучками.

 

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x