Магазин професійної моторної техніки "БОБЕР" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Картини з бурштину

Янтар буває різноманітних видів, різних кольорів, від темно-вишневого, майже чорного до світло-жовтого, зустрічається білий молочний бурштин. Чи не всі види бурштину прозорі, якщо в смолу потрапила крейда, вапно або пісок, то бурштин набуває більш щільний колір, іноді стає схожим на камінь, але на відміну від каменів, бурштин зберігає легкість й пластичність.

З давніх часів людям були відомі дивовижні лікувальні властивості бурштину. Майже всім відомо, що для покращення самопочуття при хворобі щитовидної залози рекомендується носити бурштинове намисто або кольє з бурштину. Також, бурштин є символом влади й приносить перемогу тому, хто носити його.

Вироби з бурштину дуже комфортні, приємні на дотик, завжди наповнені теплом.

У різних культурах сонячний камінь використовували для відлякування темних духів, захисту, оберегу від хвороб. Речі з цінного матеріалу клали біля дверей і вікон, вважаючи, що так зло не пробереться в будинок. Картини з бурштину можна використовувати не тільки для прикраси будинку, а й для потужного оберега. Повісивши їх в коридорі, біля вхідних дверей або у вітальні біля вікон, Ви прикрасите кімнату і додатково захистите будинок від будь-якої негативної енергетики, адже картини з бурштину містять багато дрібного коштовного каміння – деталей, котрі здатні вбиратися і утримувати енергетику й погані наміри, з якими можуть приходити на ваш поріг. Це один з важливих факторів купити подібний атрибут в свій дім.

Завдання дизайну і прикраси сучасних інтер'єрів будинків і квартир значно спрощується при використанні бурштинових картин для дому та офісу, що являють собою яскраве, живе зображення з сонячного каменю – бурштину.
Виробник картин та ікон з бурштину пропонує гідний асортимент, в якому є картини з бурштину в різному стилі. Картини з бурштину будуть мати гарний вигляд у будь-якій кімнаті, незалежності від дизайну інтер'єру.

Бурштинові картини для дизайну сучасних інтер'єрів

Бурштинові картини в інтер'єрі – це художній твір, виготовлений вручну кращими майстрами і складаються повністю з бурштину. У сучасному образотворчому мистецтві бурштинові картини в інтер'єрах зайняли гідне місце в Україні і далеко за її межами, і саме їх можна по праву назвати одним з модних трендів в дизайні інтер'єрів. Янтар – унікальний камінь. Він простий в обробці, відрізняється різноманіттям кольорів, тому з нього можна створювати дивовижні речі, в тому числі картини. Полотна, викладені бурштиновою крихтою, відрізняються особливою красою, сонячним теплом, енергією, спокоєм.

Картини з бурштину красиві і оригінальні, тому вважаються по-справжньому ексклюзивними виробами, які буде приємно отримати в дар будь-якій людині. Бурштинові картини (пейзажі, зображення тварин, портрети з бурштину) створюють свій зовнішній вигляд за допомогою рук професіоналів і звичайно ж бурштину. Кожна картина з бурштину робиться вручну, а це значить що кожна картина на 100% унікальна. Придбати картини з бурштину в Україні можна у виробника за доступними цінами і якісною доставкою.

Бурштинові картини як елемент дизайну

В даний час інтер'єрні бурштинові картини стають все більш модними. Поряд з іншими способами прикраси інтер'єрів бурштинові картини для дому, офісу грають все більшу роль в дизайні сучасних інтер'єрів.

У виробника картин з бурштину в Україні "Янтарна Долина" представлено широкий вибір бурштинових картин для дому та офісу, які можуть використовуватися для прикраси будь-яких інтер'єрів!

Магазин електроінструментів "БОБЕР" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x