"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

"Йодіс-концентрат" – гарантія вашого здоров’я!

Погодьтеся, у сучасному екологічно несприятливому довкіллі зберегти здоров’я вкрай непросто. Якість і тривалість життя зменшується, енергія втрачається, самопочуття погіршується. Хвороби дедалі більше "молодіють".

Усім відомо, щоб протистояти хворобам, стресам, продовжити активність і молодість, людина має вживати достатню кількість вітамінів і мінералів. Їх постійний дефіцит в організмі провокує ряд недуг.Йодіс-концентрат – зміцнить імунітет

ЙОДОДЕФІЦИТ – ПРИЧИНА БАГАТЬОХ ХВОРОБ!

Особливо небезпечним для здоров’я є йододефіцит. Його наслідки – зниження імунітету, працездатності, хронічна втома, затяжні депресії, втрата інтересу до навчання, радості життя і поява невиліковних хвороб. Щоденні продукти харчування не можуть забезпечити добову потребу у йоді.

Існує сучасний, інноваційний підхід до лікування та профілактики йододефіциту. Він є найефективнішим і найбезпечнішим способом, який спроможний відновити потрібний рівень йоду в організмі людини всього за два тижні. Це – "Йодіс-концентрат". Він не має обмежень за віком і протипоказань.

В українському продукті нового покоління "Йодіс-вода" та іонний йод сполучені в особливий концентрат. За ефективністю і безпечністю він не має аналогів у світі.

Дослідження показали, що "Йодіс" безпечний у будь-якій кількості, ним неможливо зашкодити. "Йодіс-концентрат" зміцнить імунітет, підвищить інтелект, зніме нервову напругу та допоможе позбутися багатьох хвороб.

Лише 1-2 чайні ложки на день оздоровлюють і омолоджують Вас буквально на очах. Піднімається енергійність, активність, організм працює на якісно новому рівні. Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина росла здоровою, розумною, неодмінно включіть у раціон харчування "Йодіс-концентрат", бо правильний розвиток і активність мозку напряму залежать від вмісту в організмі йоду.

"Йодіс" не має вікових обмежень і потрібен кожному, особливо на території радіоактивного забруднення.

  • Достатньо 1-2 чайні ложки "Йодісу", щоб забезпечити добову потребу організму в йоді.
  • Достатньо 2 тижнів, щоб привести в норму Ваш йодний статус.
  • Достатньо 3 місяців, щоб "прибрати" зоб, збільшений до ІІІ ступеня.

"ЙОДІС-КОНЦЕНТРАТ" У БОРОТЬБІ З КОРОНАВІРУСОМ

Багато хвороб починають розвиватися від нестачі йоду в організмі. Саме вживання "Йодіс-концентрату" сприяє покращенню загального самопочуття та імунної системи, зокрема, і для протидії різним вірусам.

Для зміцнення імунітету потрібно негайно використовувати засоби, ефективність і, головне, нешкідливість яких перевірено протягом років і десятиліть. Вони виявляються дієвими проти нагальної "коронавірусної" небезпеки для людства.

Особливо детально і актуально ця тема прозвучала в телепрограмах "На часі" та "Здорово жити" на телеканалі "Рівне 1" (можна знайти у Youtube за пошуковими словами "Йодіс проти коронавірусу", "Йододефіцит Рівне 1").

"Йодіс" – це найдешевша, найбезпечніша, найкорисніша добова норма йоду у світі!

Йодіс-концентрат – найкорисніша добова норма йоду у світіПриєднуйтеся до сотень тисяч споживачів продукції "Йодіс", яка сертифікована і поширена в Європі, Азії, Австралії, Канаді і США, нагороджена золотими медалями на міжнародних виставках і визнана "найкращою інноваційною водою з лікувальними властивостями" у світі.

За здатність нейтралізувати дію радіації "Йодіс" названо "Продуктом національної безпеки" Південної Кореї і включено у спеціальне меню для працівників атомних станцій. У європейських країнах "Йодіс" рекомендовано для всіх вагітних і годуючих жінок для запобігання мертвонароджень і вроджених вад.

Захистіть свою родину від впливу поганої екології, важких і невиліковних хвороб, збережіть і поверніть собі спокій, бадьорість і впевненість у завтрашньому дні!

Спробуйте і переконайтеся!

"Йодіс" – це Ваш природній шлях до збереження здоров’я!

Йодіс Концентрат, Сервісний Центр Міжнародного Споживчого Товариства

м. Рівне, вул. Сагайдачного, 10

моб. тел. (098) 406 4292
моб. тел. (067) 249 6365

АвторЛюдмила Блінова – керівник Сервісного Центру
Міжнародного Споживчого Товариства "Йодіс Концентрат" у Рівному

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x