Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Як вибрати чоловічу прикрасу: основні аспекти

Золоті чоловічі прикраси завжди користувалися попитом, адже навіть самі прості моделі здатні підкреслити високий соціальний статус. Якщо декілька століть назад коштовні вироби могли собі дозволити носити тільки дуже багаті люди, то на сьогодні аксесуари із благородних металів стали доступними.

золота печатка

Професійні майстри рекомендують в якості першого аксесуару купити печатку від https://ukrzoloto.ua/uk/, адже саме вона уособлює успіх та визнання. Очевидно, що витончена золота прикраса в поєднанні з діловим костюмом нікого не залишить байдужим.

БАЗОВІ ПОРАДИ МАЙСТРІВ

На віртуальній вітрині ювелірного салону чоловічі печатки, як і браслети та ланцюжки, підвіси та натільні хрестики представлені великим різноманіттям. Всі прикраси із благородного металу можна недорого купити для себе чи на подарунок близькій людині.

При виборі ідеального варіанту печатки із золота професійні майстри радять враховувати:

  • Колір металу. Чоловічі прикраси виготовляють із червоного, білого, жовтого чи комбінованого матеріалу. Будь який золотий виріб відповідає стандартам та самим високим вимогам. Саме тому колір печатки обирають під тон аксесуарів, які уже є в наявності.
  • Вік чоловіка. Молодим хлопцям доцільно обирати невеликі моделі без інструкції чи з одним невеликим камінцем. Це можуть бути ексклюзивні моделі із білого золота чи традиційні вироби із червоного сплаву. Класичним варіантом вважається аксесуар квадратної форми із червоного золота. Це вибір ділових людей.
  • Дизайн. Якщо прикрасу планується носити постійно, то варто купити мінімалістичні моделі. Це універсальний дизайн який підходить як під діловий, так і повсякденний образ. Для урочистостей та світських заходів варто придбати аксесуар з неординарним оздобленням, декоративними вставками та розкішною інструкцією.
  • Форму декоративного элемента. Класичними є квадратні золоті печатки, прямокутні часто обирають молоді люди. В салоні також можна придбати і аксесуари круглої форми, але це більше унісекс моделі.

Важливим критерієм вибору може стати і вартість печатки. Ціна золотих дорогоцінностей може суттєво відрізнятися і залежить від характеристик прикраси – проби золота, розміру і ваги, наявності і типу каміння.

срібна печатка

Саме тому стилісти  ukrzoloto рекомендують установити бюджет і чітко притримуватися установленій сумі. Майстри рекомендують пам’ятати, що навіть дорога прикраса може стати доступною, якщо купити її за акційною ціною.

 

Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x