Пила, магазин садової техніки Рівне | Офіційний дилер STIHL

Фітнес-клуб - гармонія здоров'я та доброго настрою

Сьогодні модно бути струнким, займатися спортом та вести активний спосіб життя. Коли займаєшся фітнесом, можна отримати багато задоволення та радості, а також оздоровити своє тіло. Правильна мотивація запорука успіху. Але незалежно від того, що необхідно: покращити зовнішній вигляд до відпустки або надовго вступити в ряди спортсменів, треба зрозуміти та прийняти, що здоровий спосіб життя - це постійна необхідність, а не тимчасова примха. Фітнес з англійської мови перекладається як «бути у гарній формі». По суті, це комплекс оздоровчих вправ, який складається з фізичних тренувань, здорового сну, вітамінного харчування, дієти та правильного відпочинку.

ПОРАДИ ПОЧАТКІВЦЯМ

При вибору спортзалу не має значення, буде він знаходитися, поруч з будинком або недалеко від роботи. Треба звернути увагу на те, щоб насамперед було зручно. Перш ніж купувати абонемент необхідно поцікавитися умовами, сходити на ознайомчі заняття.

Головне не перенапружитись на першому тренуванні

Новачки роблять помилку, коли починають посилено займатися тільки на вподобаних їм тренажерах (як правило, це ті, на яких щось виходить). Унаслідок одні м'язи отримують надмірне навантаження, що може стати причиною важких травм, а інші, навпаки, зовсім не беруть участі в процесі формування нового тіла. Найкраще у перший раз попрацювати потрошки на всіх тренажерах. Так будуть зроблені вправи на всі групи м'язів: груди, спина, плечі, стегна, прес (приблизно 2 підходи по 10 вправ). Необхідно звикнути до керування тренажерами. Відчути м'язи, на які направлено вправу, постаратися запам'ятати техніку рухів, щоб в майбутньому уникнути ушкоджень.

Ефективний спосіб досягнення поставлених цілей - робота з особистим тренером

На групових заняттях, незалежно від віку та фізичної підготовки, програма і ритм занять загальні для всіх. Тренер складає індивідуальну програму з урахуванням особливостей організму та особистих побажань, допоможе розставити пріоритети, відпрацювати складні вправи, буде підтримувати та мотивувати.

Фітнес для здоров'я та краси

ЯК ЧАСТО ХОДИТИ В СПОРТЗАЛ

Треба враховувати ряд факторів: реакція організму на навантаження, очікуваний кінцевий результат, вік та інтенсивність занять. Якщо необхідно досягти прогресу в доступному майбутньому, а організм добре реагує на фізичні вправи, то середній графік має складатись з трьох днів на тиждень. Для підтримки загального тонусу - досить двох занять на тиждень. Але не варто чекати швидких результатів. Красиве, підтягнуте тіло – тривалий, поступовий процес - наслідок постійних тренувань, а не разового заняття. Потрібно виділити у своєму графіку час для регулярних занять спортом.

Відвідування тренажерного залу - краса та впевненість

ЯК ХАРЧУВАТИСЯ

Щоб досягти бажаного результату не потрібно голодувати. Дієта - це правильно збалансоване харчування. Опанувавши певні знання, можна організувати своє харчування так, що буде і смачно, і ситно, і зайвих кілограмів не додасть. Завдання фітнесу - спалювання жирової маси та збільшення м'язової, тому найголовніше - уникати так популярних зараз низькокалорійних безвуглеводних дієт. У раціоні обов'язково повинні бути вуглеводи, які містяться у хлібі з висівками, крупах, фруктах та овочах. Якщо не забезпечувати організм цими продуктами, вага буде втрачатися за рахунок м'язової маси, а не жирових запасів.

Правильне харчування при відвідувані фітнес-залу

В ЧОМУ ЗАЙМАТИСЯ

Для занять підійде зручний одяг, який не буде заважати рухам: лосини, спортивні штани, шорти, майки, футболки, топи. Вибрані речі не повинні надмірно обтягувати та бути занадто тісними, матеріал має бути м'яким, з натуральних тканин. Взуття теж повинно бути зручним. Пояса для схуднення та «гідрокостюми» не підходять. Вони порушують теплообмін, що дає додаткове навантаження на серце. Як наслідок, посилене потовиділення та зневоднення організму.

Активний спосіб життя для активного життя

Пила, магазин садової техніки Рівне
x