СОМ бетон – бетон, пісок, щебінь з доставкою, ціна | Рівне
Рівне, вул. Соборна, 65

Металочерепиця — сучасний та популярний покрівельний матеріал

Популярність металочерепиці серед будівельних компаній та серед тих, хто займається монтажем покрівлі – не випадкова. Чим же металочерепиця така особлива? На перший погляд меже видатись, що нічим. Просто один із сучасних матеріалів для даху. Є ж багато інших: керамічна черепиця, бітумна (гнучка) черепиця, композитна черепиця.

Металочерепиця Словаччина, Монтерей Анселор, Ретро Німеччина, металочерепиця Англія, Україна

ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ МЕТАЛОЧЕРЕПИЦІ

Переваг у такого покрівельного матеріалу, як металочерепиця, є багато.

Вага – легкий покрівельний матеріал. В середньому, один покрівельний лист важить 4-5 кг, що досить зручно при транспортуванні та не потребує спеціальної техніки при піднятті даного будматеріалу на дах для проведення монтажних робіт.

Економна – відносно дешевий вид покрівлі, адже площа одного листа велика. Є як бюджетні варіанти, так і високоякісні пропозиції металочерепиці преміум класу. Все залежить від захисного покриття для виготовлення листа: чим вищий вміст цинку, тим якісніший матеріал.

Термостійкість – не підлягає впливу ультрафіолетового випромінювання, атмосферним опадам та перепадам температур, завдяки чому не змінює свій колір, форму та властивості.

Пожежостійка – не горить, оскільки основою є метал.

Антикорозійна – не схильна до корозії завдяки вмісту цинку: чим його більше, тим довше прослужить покриття з металочерепиці. У металочерепиці з матовим покриттям вміст оцинкованої сталі більший, ніж у металочерепиці з поліестерним (глянцевим) покриттям.

Різноманітність форм та кольорів – має широку гаму кольорового покриття: поліестерне та матове, різні сучасні форми хвиль та рельєфів на будь-який смак та уподобання.

Має великий термін експлуатації – при правильному монтажу та відповідному оцинкуванню, може прослужити понад 25 років. Деякі виробники дають до 50 років гарантії. До того ж, не потребує постійних ремонтних та профілактичних робіт.

Металочерепиця Словаччина, Монтерей Анселор, Ретро Німеччина, металочерепиця Англія, Україна

МІНУСИ МЕТАЛОЧЕРЕПИЦІ – ЧИ Є ВОНИ?

Кожен матеріал для покрівлі може мати й мінуси.

Якщо металочерепицю правильно встановити, а краще це довірити спеціалістам з досвідом роботи, наприклад, звернутися за допомогою до компанії "ДахБуд", то можна попередити і не допустити, щоб мінуси металочерепиці проявилися.

Наприклад, щоб дах не протікав у місцях, де є саморізи, обов'язково потрібно перевіряти, щоб під їх шапочкою була прокладка, яка не допускає попаданню вологи в середину. Також не варто нехтувати паро- та гідроплівками, які перешкоджають протіканню.

ЯКА Ж МЕТАЛОЧЕРЕПИЦЯ КРАЩА

Кожен виробник намагається створити унікальний дизайн, запропонувати широку палітру кольорів. Але головна відмінність між ТМ, представленими на ринку України – це якість матеріалів. Майже всі виробники використовують сталь з європейських заводів-виробників, з високим вмістом цинку, що впливає на корозійні властивості вже готового матеріалу.

Проте, як обрати металочерепицю надійну і не переплатити? Адже, хороша та якісна й німецька, й словацька, й англійська. Та й українські виробники сьогодні випускають пристойну та якісну продукцію.

В компанії "ДахСтрой" працюють кваліфіковані фахівці, які за роки роботи знають все про металочерепицю. Тому своїм клієнтам надають професійну консультацію при виборі виробника для перекриття даху будинку в залежності від місця розташування, індивідуальних вподобань й платоспроможності замовника та технічних характеристик кожної окремо взятої марки металочерепиці.

Металочерепиця Словаччина, Монтерей Анселор, Ретро Німеччина, металочерепиця Англія, Україна

Звернувшись до "ДахСтрой", Ви можете не лише придбати покрівельний матеріал. Ми доставимо Вам металочерепицю на власному транспорті та виконаємо професійний монтаж даху "під ключ".

м. Рівне, вул. Соборна, 65 (біля ринку)
м. Луцьк, вул. Шопена, 22

моб. тел. (098) 610 8887

e-mail: 0986108887@ukr.net

http://dahstroy.com.ua

СОМ бетон – завод-виробник бетону | Рівне
x