"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

Огляд віскі William Lawson's

Цей бренд відомий у всьому світі. Він посідає шосте місце серед найбільш продаваних класичних скотчів та отримав цілу «колекцію» престижних нагород на міжнародних конкурсах і виставках. Пропонуємо познайомитися ближче з лінійкою блендів William Lawson's, щоб вам було легше обирати алкоголь для домашнього бару або в подарунок.

віскі Вільям Лоусонс

ІСТОРІЯ ВІСКІ ВІЛЬЯМ ЛОУСОНС

На ірландській винокурні E&J Burke в 1880-х роках працював менеджер з продажу Вільям Лоусон. Фахівцю вдалося розвинути бренд — збільшити об’єми і розширити географію продажів. За успіхи його призначили керівником винокурні. А як нагороду за службу один із кращих купажів назвали на честь нього. Відтоді і до сьогодні на етикетках пляшок присутня напис «Lawson's Liqueur Whiskey». У 1903 році Лоусона звільнили з посади. Але назву бренду змінювати не стали. У 1967 році завод переїхав до Шотландії. Тому сьогодні цей віскі називають шотландським.

ОТРИМАНІ НАГОРОДИ

Оригінальний букет і якість блендів відзначена нагородами багатьох конкурсів. Купажований віскі Вільям Лоусонс отримав кілька золотих медалей професійного конкурсу IWSC. Нагородами виставок The Scotch Whisky Masters у різні роки були відзначені практично всі види цього скотчу. Компанія пишається досягненнями і впевнено конкурує з іншими гігантами сегменту — брендами Johnnie Walker, White Horse, Glenfiddich, Ballantine's.

СОРТИ ВІСКІ WILLIAM LAWSON'S

William Lawson's — це купажований скотч. Базою для всіх напоїв лінійки виступає молт Glen Deveron. У виробництві практикують дворазову перегонку. Спочатку сусло переганяють через дистилятор з 2 кубами. Другий раз — через 3-кубове обладнання. В інтернет-магазині Маудау ви можете купити такі марки віскі William Lawson's:

  1. Blended Scotch Whisky, міцність 40 %. Класичний шотландський віскі зі свіжим ароматом й багатим смаком. Це купаж спиртів з витримкою не менше 3 років. Незважаючи на міцність, скотч немає спиртуозности. Смак демонструє солодові нотки, акомпанементом до яких виступають відтінки яблука, мигдалю та арахісу. У фініші відчуваються ноти меду, запашного перцю і спілою вишні.
  2. 13-річний скотч, міцність 40 %. Цей віскі завдяки тривалої витримки у бочках з-під бурбона отримує ноти садових фруктів, кави і шоколаду. Аромат солодкий, приємний з нотами карамелі та горіхів. Повний склад бленда компанія тримає у таємниці.
  3. Super Spiced, міцність 35 %. Цей віскі настоюють на суміші прянощів. До купажу додають кленовий сироп і концентрований яблучний сік. Така рецептура знижує алкогольну міцність і робить смак напою м'яким. У фініші вершкова солодкість переходить у ноти іриски та сухофруктів. В ароматі домінує яблуневий цвіт і східні прянощі.

Будь-який з віскі William Lawson's стане хорошим доповненням домашньої колекції. Також цей алкоголь можна купити як корпоративний подарунок.

 

 

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x