Магазин професійної моторної техніки "БОБЕР" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Відпустка у Східниці – популярні варіанти для відпочинку всією сім’єю

Відпустка у Східниці

Невеличке містечко Східниця, розташоване поблизу Карпат, приваблює туристів, які прагнуть відпочити від міської метушні та робочих буднів. На вибір тут пропонують відпочинок в санаторії, готелі або інших більш компактних закладах готельного типу. Одним із «молодих», але не менш популярних є готель «Столиця» у Східниці. Тут вигідно поєдналися такі важливі для багатьох відпочивальників комфорт та помірна ціна на житло. Особливо приваблива вартість путівок у міжсезоння. Ті, хто хоче зекономити, їдуть на відпочинок саме в цей період.

КОМФОРТНІСТЬ ГОТЕЛЮ «СТОЛИЦЯ»

Близькість гір та безмежні лісові масиви цього краю насичують повітря киснем настільки, що в перші дні від цього може навіть крутитися голова. Багато хто з туристів відчувають, що тут вперше за багато років вдихнув на повні груди. Готель «Столиця» у Східниці пропонує не лише проживання, а навіть деякі лікувальні процедури і навіть консультацію лікаря щодо режиму вживання лікувальної мінеральної води. Адже найчастіше саме заради цієї цілющої рідини сюди і приїжджають на відпочинок.

Хоча готель здається невеликим, але може вміщувати до 70 гостей. Діти до 6 років можуть жити разом з батьками безкоштовно. Для маленьких гостей поблизу готелю є дитячий майданчик. Також їм буде цікаво відвідувати басейн на території готелю, адже діти так люблять купатися. Тим гостям, які хочуть приділити увагу своєму здоров’ю, доступні послуги лікувальних центрів, що є поблизу. Готелі «Київська Русь», «ДіАнна» та санаторій «Стожари» в Східниці чекають в своїх стінах всіх бажаючих скористатися їхнім сервісом.

ЯКІ ПОСЛУГИ Є В САНАТОРІЇ «СТОЖАРИ»?

Оскільки Східниця славиться своїми цілющими мінеральними водами, то і відпочинок тут найчастіше спрямований на лікувальні цілі. Санаторій «Стожари» у Східниці – це один з найпопулярніших оздоровчих центрів курорту. Тут можна відпочивати всією сім’єю. Територія закладу облаштована зручними лавками та альтанками. Це дозволяє гостям з комфортом відпочивати на свіжому повітрі. В лікувальному корпусі санаторію є 20 лікувальних кабінетів. Їх відвідування входить у вартість путівки, тому гостям закладу не потрібно окремо за це доплачувати. Навіть триразове дієтичне харчування не потребує окремої оплати.

ГОСТИННІСТЬ ГОТЕЛЮ «КИЇВСЬКА РУСЬ»

Вигідне розташування поблизу лісового масиву робить заклад затишним та комфортним для відпочинку. Готель також має власний діагностично-лікувальний центр, який надає послуги різного спрямування. Тут консультують кваліфіковані лікарі, проводиться лабораторна та інструментальна діагностика та призначається лікування. В готелі є власний бювет мінеральних вод, тому гості мають водичку у вільному доступі.

Цей заклад можна віднести до категорії СПА готелів Східниці. Послугами центру можуть скористатися як мешканці цього готелю, так і гості з інших, що знаходяться неподалік. Тут є декілька басейнів, джакузі, сауни. Також доступні різні види масажів та навіть власний салон краси. До дітей тут особливе ставлення. Для них є спеціальний майданчик, дитяча кімната з вихователем та розважальний дитячий клуб.

ВИСОКІ СТАНДАРТИ СЕРВІСУ ВІД ГОТЕЛЮ «ДІАННА»

Лікувально-оздоровчий комплекс пропонує оселитися в одному з комфортних номерів одного з житлових корпусів закладу. Медичний центр облаштований всім необхідним обладнанням для проведення діагностики. Кваліфіковані лікарі допоможуть підібрати комплекс процедур та режим вживання мінеральної води. Для тих, хто любить розслаблюючий відпочинок в готелі є власний СПА центр, де сподобається дітям та дорослим. В Східниці готелі пропонують різні види розваг, тому сюди приїжджають цілими сім’ями декілька років поспіль.
 

Магазин електроінструментів "БОБЕР" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x