Пила, магазин садової техніки Рівне | Офіційний дилер STIHL

За яким принципом варто обрати сет суші на свято та на щодень

Сет з суші та ролів – відмінний вибір страви на різні випадки життя. Ці страви японської кулінарної традиції люблять і на щодень, і на свято. Однак при їх виборі потрібно добре зорієнтуватися, аби обрати з великого асортименту саме те, що дійсно потішить в гастрономічному сенсі та залишить гарні враження. Тож пропонуємо детальніше дізнатися про те, як обрати сет для різних випадків та залишитися задоволеними.

Сет з суші та ролів

1. ОБИРАЄМО ПРАВИЛЬНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ЗАМОВЛЕННЯ

На сьогодні немає проблеми з тим, аби замовити суші й роли, адже чимало закладів пропонує ці страви. Разом з тим, варто робити придбання там, де дбають про свою репутацію, бережуть добрі клієнтські відгуки та пропонують лише смачні страви зі свіжих та якісних інгредієнтів. Якщо вас цікавить такий заклад у Полтаві, Дніпрі чи Запоріжжі, то ознайомтеся з меню ресторану Рок-н-Ролл https://rnr.ua/. Там ви знайдете багато цікавого для себе та зможете зробити замовлення страви, яка імпонуватиме.

До уваги клієнтів запропоновані не лише сети з суші та ролами, а й багато іншого. Наприклад, якщо ви збираєтеся відзначати свято та запросити багато гостей, то можна підібрати не лише кілька сетів, а й піцу, десерти, салати та навіть перші страви.

2. ВИЗНАЧАЄМОСЯ ЗІ СМАКОВИМИ ВПОДОБАННЯМИ ГОСТЕЙ

Якщо йдеться про свято, а ви чекаєте на багато людей, то варто зорієнтуватися в тому, які приблизно смакові вподобання можуть бути в них. Наприклад, гарним варіантом буде, окрім традиційних сетів, замовити вегетаріанські роли з начинкою у вигляді грибів та овочів. Інакше є ризик того, що якщо такі люди завітають на ваше свято, вони просто не знайдуть для себе прийнятної страви та почуватимуться некомфортно.

Тому варто замовити хоча б кілька вегетаріанських та веганських страв. І якщо навіть у вашій компанії не буде людей, які надають перевагу такому меню, ці страви у якісному виконанні потішать, у тому числі, й любителів традиційної кухні. До речі, в закладі Рок-н-Ролл є не лише вегетаріанські роли, а й вегетаріанська піца. Також є й інші цікаві варіанти страв з такого меню. Приміром, це вегетаріанські пельмені Гедза Пак-Чой з начинкою у вигляді овочів. Тож якщо на вашому святі будуть прихильники вегетаріанської кухні, страви з меню згаданого закладу можуть вас потішити.

3. ОЦІНЮЄМО, ЧИ БУДУТЬ НА СВЯТІ ВАГІТНІ ЖІНКИ ТА ДІТИ

Якщо серед гостей будуть вагітні та/або діти, у таких випадках не рекомендується пропонувати їм страви з сирої риби. Але це аж зовсім не означає, що для цих людей смачні роли будуть недоступними. Слово «роли», а не «суші» тут вжито недаремно. Справа в тому, що суші – це здебільшого дійсно страва з сирими морепродуктами. Щодо ролів, то в них є значно більше розмаїття начинки та способів приготування. Наприклад:

  • темпура роли запікаються в спеціальному клярі;
  • вони проходять термообробку та є абсолютно безпечними навіть для дітей та вагітних жінок; 
  • також є сирні роли та інші варіанти страви, які можуть сподобатися гостям.

Обирайте свій варіант та насолоджуйтеся ним.

4. РОЗРАХОВУЄМО ВАГУ

Коли йдеться про велику кількість гостей, іноді буває складно оцінити, скільки сетів потрібно замовити. В такому випадку варто розділити загальну вагу запланованих сетів на вагу стандартної порції суші. Якщо запланували тривале в часі гостювання, варто зробити так, аби на кожного гостя припадало 2 порції суші. Саме з такого розрахунку варто відштовхуватися, оцінюючи кінцеву вагу усіх сетів.

5. ЦІНА СЕТІВ

Хоча ми згадуємо цей фактор уже в фіналі, від нього, в принципі, залежить доступність замовлення для клієнтів. Якщо ви робите це замовлення у ресторані Рок-н-Ролл, то обираєте для себе варіант широкого розмаїття товару, серед якого можна вибрати достатньо багато актуального та цікавого за прийнятними цінами. Тож знайомтеся з асортиментом та робіть свій вигідний вибір.

Варто відзначити, що у згаданому ресторані, який працює в форматі сервісу доставки, клієнтам пропонується багато цікавого за достатньо лояльними цінами. А також однією з великих переваг є регулярні акції та знижки, котрі дають можливість зекономити. Тож знайомтеся з асортиментом та обирайте ті страви, які найбільше зацікавлять за своїм складом та особливостями рецептури. А кур’єр швидко привезе ваше замовлення в пункт призначення.

 

Пила, магазин садової техніки Рівне
x