Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Чим клавішні інструменти Roland відрізняються від продукції інших виробників

Незважаючи на те, що порівнювати між собою музичні інструменти - справа не проста і невдячна, не можна проігнорувати той факт, що клавішні інструменти Roland https://roland.muzline.ua/klavishnie-instrumenti/ дуже вирізняються на тлі інших пропозицій світового ринку. Просто без ґрунтовно сказати, що вони кращі, було б не професійно, а отже спеціалісти інтернет-магазину Музлайн спробували порівняти різні фірмові клавіші не називаючи імен, та з'ясувати, в чому полягає секрет їхньої якості та популярності. 

roland

ПИТАННЯ ЯКОСТІ - ПИТАННЯ ЧАСУ

Більша частина музичних інструментів, які пропонує компанія Roland, є бестселерами кожен в своїй категорії. Але склалася така ситуація далеко не за один рік, до фантастично високого рівня підтримки з боку покупців, до неймовірної довіри бренд йшов дуже довго, будуючи свою репутацію на інноваційному підході, створенні революційних розробок для музикантів, та вкладаючи шалені кошти в дослідницьку діяльність та популяризацію нових музичних інструментів серед молодих і досвідчених професійних музикантів. В цьому, мабуть, полягає перша відмінність бренду від конкурентів в своєму сегменті - успішне ведення бізнесу на ранніх етапах дозволило компанії акумулювати великі капітали і направити їх на реальні дослідження та реальні досягнення, які рухають цілу індустрію вперед. Більша частина конкурентів таких ресурсів не має і таких цілей перед собою не ставить. 

З практичної точки зору на якості інструментів це відобразилося у першу чергу з акустичної точки зору:  

  • роланд пропонує яскравий впізнаваний звук;
  • фантастичні бібліотеки семплів та технологію семплювання які створюють тембри майже недосяжної якості. 

Торкнулося це і дизайну, - але якщо не заглиблюватися, то можна сказати, що конкуренти компанії Roland на ринку віддають перевагу копіюванню та наслідуванню його естетики, аніж створенню власних ризикованих рухів, а отже мінімалізм, класичні пропорції, компактний формат на яких стоїть фірмовий дизайн клавішних інструментів Roland стали еталоном для цілої індустрії. 

Єдине, в чому конкуренти не здатні наслідувати досвід Roland - це його політика ціноутворення. Фірмові продукти компанії ніколи не були дешевими, а коли йдеться про високотехнологічні клавішні, очікувати низької ціни просто нереалістично. Але незважаючи на приголомшливий прайс, як свідчить досвід експертів інтернет-магазину Muzline, знаходиться чимало професійних музикантів, які готові до подібних витрат, аби здобути інструмент найвищої якості з найкращими акустичними, технічними та користувацькими властивостями. Конкуренти, які врешті аспектів беруть від Roland усе що можна, подібного запропонувати не здатні.

 

Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x