Гранат, виробник бетонної продукції | Рівне

Мотоперчатки – один із важливих елементів мотоекіпіровки

Мотоциклісти знають, що без шолому сідати за кермо залізного двоколісного коня заборонено. Та навіть якщо ви пасажир, без шолому сідати на мотоцикл – не можна. На вас чекає штраф. А взагалі, це порушення правил безпеки і штраф порівняно з травмуванням – це ще дуже поблажливо. В більшості випадків – відсутність деяких елементів мотоекіпіровки призводить до дуже поганих наслідків.

мотоперчатки

В деяких країнах світу цей елемент теж є обов’язковим і мова про мотоперчатки https://motostyle.ua/motoekipirovka/motoperchatki. В принципі, наявність рукавиць, які захищають руки для мотоцикліста – це важливо. Тому мотоперчатки і, спеціалісти МотоСтиль це підтверджують, купують якщо не так часто як мотошолом, то досить часто, для того щоб вважати їх дуже популярним елементом мотоекіпіровки.

ЗИМНІ ЧИ ЛІТНІ?

Моторукавиці виготовляють з різних матеріалів. Також вони відрізняються особливостями конструкції. Виробники пропонують рукавиці для мотоциклістів:

  • Зимові;
  • Літні;
  • Універсальні (всесезонні).

Для виготовлення зимніх рукавиць використовується натуральна шкіра, також моделі оснащують спеціальним утеплювачами (внутрішня частина). Щодо самої форми, то вона також залежить це рукавиці для звичайного мотоцикліста аматора чи для професійного гонщика. В принципі більшість моделей виконана так щоб з одного боку забезпечити безпеку рукам мотоцикліста, а з іншого – гарантувати максимальний комфорт. Взимку використовуючи зимові моторукавиці ваші пальці точно не замерзнуть. До речі, купуючи зимові моторукавиці варто пам’ятати, що вони не мають дуже тісно облягати руку і кінчики пальців не мають впиратися в «пальці» на рукавицях.

Літні рукавиці теж призначення для убезпечення від травм, але також мають забезпечувати комфорт. Та на відміну від зимових, літні мотоперчаки мають захищати руки від сухого вітру та сонячних променів, високих температур, які провокують потіння шкіри. Саме тому літні моторукавиці оснащені спеціальним перфорованими вставками, які гарантують ефект клімат контролю (вентиляції).

Відрізняються моторукавиці також довжиною. Для катання на мотоциклі у міських умовах або навіть на довгі дистанції по трасі, підійдуть короткі рукавиці. Тоді як під час перегонів краще одягати рукавиці подовжені щоб максимально захистити не тільки пальці але і зап’ястя.

мотоперчатки

В залежності від типу рукавиць, марки виробника та матеріалів, які використовуються для їх виготовлення, залежить вартість моделей. Але на сайті інтернет магазину MotoStyle запропоновані колекції різних виробників, що дає змогу підібрати стильний та підходящий в тому числі по бюджету варіант. Підбираючи моторукавиці треба враховувати не тільки стиль катання на мотоциклі, але і пору року для якої призначена мотоекіпіровка, розмір і навіть стать мотоцикліста. Хоча, за конструкцією жіночі моторукавиці навряд чи відрізняються від чоловічих. А от розміром, дизайном та кольоровою гамою – так.

 

Гранат – виробник будівельних бетонних блоків, газоблоків, бруківки | Рівне
x