"Йодіс-концентрат" – це інноваційна мінеральна вода, збагачена біологічно активним та термостабільним йодом

Онлайн vs. Офлайн: Де вигідніше купувати шини у Києві

автомобільні диски та резина

Сьогодні автомобільні диски та резину купити можна двома способами – через інтернет чи на спеціалізованому ринку. Більшість шоферів перевагу віддають саме першому варіанту, який не вимагає виснажливих пошуків по магазинах потрібних розмірів покришок. Тим більше, якщо 24/7 працює інтернет-магазин Горошина, де зібрано найширший асортимент якісних виробів за низькими цінами від топових виробників.

Сайт Goroshina.ua – гіпермаркет, в якому кожен водій знайде шини диски під будь-яку марку та модифікацію різних типів автомобільного транспорту:

  • легкові;
  • вантажні;
  • легковантажні;
  • сільгосптехніка.

Підбирати диски та шини в Києві можна за допомогою зручної навігації. Для економії часу, варто заповнити форму з розмірами колісних виробів і вибрати моделі бренду, який найбільше цікавить. Нижче на головній сторінці сайту розташована цінова шкала, за якою система автоматично підбере відповідні варіанти за доступною для клієнта вартістю.

Весь асортимент розділений категоріями, які поділяються на групи:

  1. Шини – літні, зимові, всесезонні.
  2. Диски – литі та сталеві.

Купити резину та диски пропонується від понад 100 виробників – такого вибору не надає жоден офлайн-магазин. Усі вироби пройшли тестування незалежними лабораторіями, що підтверджують відповідні сертифікати якості. Постачальниками продукції для інтернет-магазину GorShina є перевірені роками дистриб'ютори, які працюють без посередників з компаніями-виробниками.

ІНШІ ПЕРЕВАГИ ПОКУПОК ШИН ТА ДИСКІВ В ОНЛАЙН-МАГАЗИНІ ГОРОШИНА

Бувають ситуації, коли водієві терміново потрібно купити диски чи резину на авто, але знайти потрібні розміри не вдається. В інтернет-магазині Горошина такі випадки виключені – якщо в каталозі відсутні моделі, які цікавлять клієнта, незабаром вони з’являться у наявності. При оформленні замовлення на сайті обумовлюються терміни його виконання, щоб водій точно знав, коли отримає товар.

Продукція поставляється зі складів, які розташовані на території сусідніх з Україною державах. Вона регулярно доставляється дистриб'юторськими службами, що унеможливлює довгі затримки, якщо обходиться без форс-мажорних обставин.
Ще один привід автомобільні диски та шини купити онлайн у магазині Горошина – зручні варіанти оплати на індивідуальний вибір клієнтів. Не завжди на руках може бути необхідна сума готівкою, щоб розрахуватися нею в офлайн-маркеті. Компанія

Goroshina пропонує скористатися альтернативними способами оплати:

  1. Готівкою (лише у гривнях) при отриманні товару на складі у Києві.
  2. Безготівковий розрахунок із висиланням чеку-фактури для організацій.
  3. Оплата після огляду продукції у відділенні кур'єрської компанії.
  4. Переказ на картку Приват Банку.

ПІДСУМОК

За всіма критеріями купувати онлайн шини диски на Goroshina.ua набагато вигідніше, ніж шукати їх у наземних точках. Водії економлять час, оформляючи замовлення з робочого офісу чи у комфортних домашніх умовах.

Столичні водії можуть отримати товар безпосередньо на складі компанії. Вартість доставки по Києву становить 300 UAH. В інші регіони шини і диски відправляються логістичними компаніями «Нова Пошта» і «Делівері».

Інтернет-магазин Горошина працює цілодобово без перерви, вихідних та святкових днів. Професійні менеджери допоможуть підібрати шини та диски під будь-який автомобіль, враховуючи побажання клієнта. Консультанти дадуть відповіді на питання, як правильно доглядати і експлуатувати резину з дисками, щоб вони якісно служили протягом багатьох сезонів.

 

Йодіс-концентрат - вирішення проблеми йододефіциту. Йодопрофілактика
x