АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити робочі рукавиці оптом | Рівне

Як визначити справжній Gucci

Сьогодні Gucci є одним із найвідоміших, найдорожчих і найвпізнаваніших брендів у світі. Мати у власній колекції дорогу й ексклюзивну річ прагне кожен, тому з’являється все більше підробок, які можна придбати за доступною ціною. Проте часом шахраї видають репліку за оригінал, тож дуже прикро заплатити повну ціну, а отримати лише дешеву підробку. У цій статті розповідаємо, як можна визначити, чи перед вами оригінал від Gucci.

СУМКИ

Дуже часто для виготовлення сумок Гуччі використовують монограмний текстиль, завдяки якому можна визначити оригінальність виробу:

  • літери «G» мають бути довгими, не торкатися одна одної;
  • між кожною парою «G» завжди є дві чіткі точки у вигляді ромба;
  • логотип на тканині чіткий і рівний;
  • літери дивляться в бік одна одної;
  • «GG» — тканинний візерунок, вплетений у тканину, а не надрукований на ній.

сумка Gucci

Оригінальні сумки — ручна робота, тому потрібно придивлятися до строчки. Вона має бути чіткою, з використанням товстої та міцної нитки. Розмір стібків однаковий у всіх частинах виробу. Якщо видно нерівності, машинні шви, потертості, нитки, що стирчать, то виріб — фальшивка.

Потрібно звертати увагу на якість фурнітури. У підробках вона легка, з часом починає відслоюватись і тьмяніти. Справжні сумки мають важкі та надійні деталі, на яких часто зустрічається гравіювання «Gucci».

КЛАСИЧНИЙ РЕМІНЬ

Пряжка з логотипом бренду надійно спаяна, а на зворотному боці є гравіювання «made in Italy». Основним матеріалом є шкіра. Неоригінальні ремені, що виготовляються з дерматину, мають різкий неприємний запах, а також тонку структуру, що заломлюється. В оригіналі має бути рівно п'ять отворів для пряжки, розташованих по центру на однаковій відстані одне від одного.

ремінь Gucci

Звертайте увагу на гравіювання з серійним номером, розташоване на зворотному боці ременя. У старих моделях воно ближче до центру, а в нових — біля краю. Номери оригіналу починаються з цифр 223 або 114, а на підробках — 1212.

ЛОФЕРИ

Дивіться на колір кришки коробки. У несправжніх лоферів коробка матиме яскраво-білий відтінок або, навпаки, жовтуватий, тоді як справжня має молочне забарвлення. Устілка виготовляється з натуральної гнучкої шкіри. Якщо зустрінеться несправжня шкіра, можна відчути різкий хімічний запах. На місці п’ятки має розміщуватися чіткий логотип Gucci. Етикетка зі штрихкодом на підробці зазвичай наклеєна криво.

Вибирати брендові речі треба ретельно. Потрібно обов'язково перевіряти виріб на оригінальність по всіх пунктах, адже сьогодні навіть в бутиках можна зустріти підробку.

 

АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити герметики, робочі перчатки, батарейки | Рівне
x