АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити робочі рукавиці оптом | Рівне

Купити декоративний кротон – класна ідея для презенту

Кімнатні рослини представлені у такому широкому асортименті, що інколи буває складно вибрати щось одне. Але якщо перед вами стоїть завдання придбати квітку на подарунок – зверніть увагу на цей екземпляр.

Краща ідея - це купити декоративний кротон https://ukraflora.ua/catalog/f-kroton/ і не тільки тому що він дуже красивий, але він ще й не вибагливий у плані догляду і здатен, як стверджують спеціалісти УкраФлора, очищати атмосферу в домі від негативної енергетики.

купити декоративний кротон

ЦІКАВИНКА У ВАЗОНІ

Перше, що привертає увагу, коли дивишся на кротон – це його ошатна міні крона. Так, складається враження, що перед вами невеличке дерево та й ще й в осінньому червоно-бордовому вбранні.

Правда поки рослина молода, в її кольоровій гамі превалюють блідо-зелені та жовті відтінки. Але з віком рослина набуває розкішного зелено-бордового забарвлення. На такому фоні кисті з пастельно-бежевих квіточок виглядають дуже ніжно. Декоративний кротон красивий і коли цвіте і коли на ньому немає суцвіття.

Ще одна особливість, яка додає листям рослини незвичайності – чітко видимі жилки. Щодо форми листя, то вона буває різна і від цього залежить зовнішній вигляд рослини. Здається кротон декоративний дуже вибагливий у догляді. Але не дивлячись на свою ошатну зовнішність, він навряд чи стане причиною клопоту. Саме тому (за простоту догляду) його обожнюють квітколюби і частенько дарують у вигляді оригінального, незвичайного живого презенту. Такий подарунок буде актуальним і близькій людині і колезі. До речі, кротон декоративний однаково шикарно виглядає як в інтер’єрі житлового приміщення (квартири чи будинку), так і в офісі.

Обираючи таку декоративну рослину, варто пам’ятати, що вона не просто з теплих країв вона вологолюбива. З одного боку поливати її треба регулярно але помірно. Але влаштовувати душ бажано десь два рази на місяць і частенько обприскувати листя свіжою водою.

Кротон декоративний ідеально вписується в різні інтер’єри і однаково гармонійно виглядає в класичній вітальні чи дитячій, або на кухні в стилі хай-тек чи прованс.

Універсальна квітка актуальна для подарунку як жінкам так і чоловікам. І будьте впевнені, вона не тільки впишеться в інтер’єр але і стане його акцентом. І як стверджують знавці рослин, саме кротон декоративний здатний наповнити атмосферу позитивною енергетикою і мінімізувати негативний вплив «зовнішніх сил». В це можна вірити або ні але точно вас ця рослина не залишить байдужими своєю ошатністю і урочистістю (нарядною зовнішністю).

декоративний кротон

Консультанти UkraFlora допоможуть підібрати рослину як для власного житла чи офісу, так і на подарунок. Тим більше що відрізняє рослину не тільки красивий екстер’єр і простота догляду (невибагливість точніше) а й демократична ціна. Отож купувати її -  одне задоволення.

 

АБН ЦЕНТР (ABN CENTER) – купити герметики, робочі перчатки, батарейки | Рівне
x