Магазин професійної моторної техніки "БОБЕР" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

Вторсировина - пункти прийому Рівне

Прийом макулатури, склотари, склобою, металобрухту, пет пляшки, поліетилену, пластмаси в Рівному здійснюється в пунктах прийому вторсировини. На макулатуру ціна коливається залежно від кількості та якості паперу та картону. На склотару, склобій і пет-пляшку ціна складається залежно від виду сировини. Здати дорого металобрухт чорних та кольорових металів вигідно і досить актуально, при цьму можна скористатися транспортом заготівельного підприємства для вивезення вторсировини. На переробку здавати вигідно також і поліетилен, алюмінієві банки, бите скло.

Детальніше

Найбільший в області пункт прийому макулатури, поліетилену, стрейч-плівки, склобою, алюмінієвих банок, пет-пляшок. Здати пластикові і скляні пляшки, макулатуру по високій ціні закликає УМК та сміттєпереробні заводи.

Городок Рівненського р-ну , вул. Барона Штейнгеля, 3 а

Здійснюємо прийом вторсировини з паперових відходів та пресовану макулатуру, поліетилен, відходи скла та склобою, металобрухт (чорний та кольоровий метал), алюмінієві банки, піддони та палети за високими цінами. Приймаємо картон, газети, журнали, книги, архіви, списані документи, паперові відходи. Безкоштовне вивезення вторинної сировини від 500 кг транспортом компанії "Укрвторресурс". Пункт прийому: м. Рівне вул. Боярка, м. Здолбунів, м. Острог: бережіть природу – здавайте вторсировину на переробку!

Рівне , вул. Боярка, 28

Прийом макулатури, склотари, пластикових пляшок та іншої вторсировини по високій ціні в місті Рівному здійснює ТОВ ВВ Партнер. Пункти прийому вторинної сировини розміщені в Рівному та області. Кожен може здати макулатуру, склотару, пет-пляшку та поліетилен і зберегти від забруднення природу.

Рівне
Сонячні електростанції в м. Рівному
Трейд Авто - автозапчастини з доставкою | Сарни (Рівне)
Обговорення завантажується...
ЕНЕРГЕТИКА. ПАЛИВО. ПРОМИСЛОВІСТЬ
. . .
ОНОВЛЕННЯ КОМПАНІЙ
Магазин електроінструментів "БОБЕР" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x