Гранат, виробник бетонної продукції | Рівне

Психотерапія, послуги психолога Рівне

Сімейні та дитячі психологи, психотерапевти, психіатри, сексологи, астрологи, соціальні служби для населення – уся достовірна інформація про державні заклади, приватні кабінети, студії та клініки, тренінги та центри розвитку, які надають кваліфіковану психологічну та психотерапевтичну допомогу, консультації, он-лайн допомогу для сімейних пар, чоловіків, жінок, підлітків, молоді, школярів у Рівному та Рівненській області. Лікарі-психологи, психотерапевти, сексологи допоможуть подолати психоневрологічні бар'єри спілкування, конфлікти в родині, дитячу агресивність, нервозність, депресивність, сексуальну дисгармонію, знайти себе та своє місце у житті.

Детальніше

Консультації психолога надаються онлайн та безпосередньо в медичному центрі. Лікування харчових розладів та інших психічних розладів (нервових, тривожних, панічних, розладів сну). Психолог на зв’язку зі своїм пацієнтом – цілодобово.

Рівне , вул. Миколи Карнаухова, 31, 2 поверх

Допомога психотерапевта при депресії, страхах та фобіях різного роду, агресивності та надмірній тривожності, при особистих та сімейних проблемах, допомога підліткам, при дитячому неврозі, віковим змінам.

Рівне , вул. Княгиницького, 5 а
Сонячні електростанції в м. Рівному

Потрібен психолог? Консультація дитячого психолога та психіатра по запису: (097) 5750011. Психологічна та психіатрична допомога дорослим та підліткам, сімейна терапія.

Рівне , вул. Набережна, 10

Професійна психологічна допомога дитячого психолога: подолання дитячої тривожності, агресивної поведінки, страхів; підвищення дитячої самооцінки, впевненості в собі; формування позитивних емоцій у діток тощо. Онлайн та офлайн консультації для батьків школярів та дошкільнят.

Рівне , вул. Міцкевича, 14, офіс 221
Трейд Авто - автозапчастини з доставкою | Сарни (Рівне)

Здоровий організм, сяюча здорова шкіра, волосся, нормальне функціонування всіх систем і органів тіла – це найкраща профілактика і підтримка позитивного психологічного стану людини

Рівне , вул. 16 Липня, 32

Здоровий організм, сяюча здорова шкіра, волосся, нормальне функціонування всіх систем і органів тіла – це найкраща профілактика і підтримка позитивного психологічного стану людини

Рівне , вул. 16 Липня, 32
Обговорення завантажується...
МЕДИЦИНА
. . .
ОНОВЛЕННЯ КОМПАНІЙ
Гранат – виробник будівельних бетонних блоків, газоблоків, бруківки | Рівне
x