СвіТахо – тахографи цифрові та аналогові купити | Рівне

НАДІЯ, МІЖНАРОДНІ ПАСАЖИРСЬКІ АВТОБУСНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

Рівне
Пропонуємо
Дивіться також
Відпочинок за кордоном, пляжний відпочинок в Турції, Греції, Єгипті, Болгарії, гарячі тури горящі путівки, раннє бронювання
Автобус для екскурсії подорожі, для школярів, студентів, підприємств, автобусні тури містами України та Європи
Туристичний автобус на замовлення, міжнарожні пасажирські перевезення, оренда автобуса з водієм

МІЖНАРОДНІ ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ, РЕГУЛЯРНІ АВТОБУСНІ РЕЙСИ ПО УКРАЇНІ І ДО ПОЛЬЩІ, ТУРИСТИЧНІ АВТОБУСИ НА ЗАМОВЛЕННЯ ПРОПОНУЄ НАДІЙНИЙ ПЕРЕВІЗНИК "НАДІЯ"

Транспортна компанія Надія має у власності близько 30 сучасних комфортабельних автобусів, які забезпечують пасажирські перевезення по Україні та за кордон (по Європі), а також автобуси та мікроавтобуси на замовлення.

ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ ДО ПОЛЬЩІ

Щоденні міжнародні пасажирські рейси Україна – Польща, Польща – Україна за помірну ціну здійснює перевізник Надія. Придбати квитки на міжнародний автобус до Польщі можна зателефонувавши до диспетчера.

РОЗКЛАД ВІДПРАВКИ АВТОБУСІВ В ПОЛЬЩУ

Розклад руху автобуса Рівне – Варшава (через Костопіль, Сарни, Ковель, АПП Ягодин, АПП Дорогуськ, Люблін)

Розклад руху автобуса Вінниця – Вроцлав (Хмельницький, Старокостянтинів, Шепетівка, Нетішин, Острог, Рівне, Львів, Краків, Катовіце)

Розклад руху автобуса Бориспіль – Гданськ (через Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, АПП Ягодин, АПП Дорогуськ, Люблін, Варшава, Модлин, Ольштин, Острула, Ельблонг)

Розклад руху автобуса Черкаси – Вроцлав (через Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, АПП Ягодин, АПП Дорогуськ, Люблін, Варшава, Лодзь)

Це стабільні автобусні рейси до Польщі з попереднім замовленням квитків, стабільним розкладом руху автобусів та помірною ціною на квитки.
Купити квитки на автобус до Польщі з Києва, Борисполя, Черкас, Вінниці, Рівного можна за телефонами (097) 707 02 05, (099) 707 07 02, (073) 707 02 10.
Забронювати квиток за вигідною ціною до Варшави, Гданська, Вроцлава можна на сайті: www.nadiya.biz
Ціна на автобусні квитки до Польщі є стабільною і не високою. Відправитися в подорож, на шопінг або на роботу автобусом до Польщі вигідно та зручно з перевізником Надія.

БРОНЬ КВИТКІВ НА АВТОБУС (ЩОДЕННІ МІЖМІСЬКІ ТА МІЖНАРОДНІ АВТОБУСНІ РЕЙСИ)

Безкоштовне бронювання квитків на автобус не впливає на вартість квитка, не має жодних комісій та переплат але резервує квиток лише на певний час.

РОЗКЛАД ВІДПРАВКИ АВТОБУСІВ ПО УКРАЇНІ

Розклад руху автобуса Зарічне – Тернопіль (через Дубровицю, Сарни, Костопіль, Рівне АС Рівне, Рівне АС Чайка, Дубно, Кременець, Вишнівець)

Розклад руху автобуса Зарічне – Київ (через Дубровицю, Сарни)

Розклад руху автобуса Зарічне – Київ 2 (через Дубровицю, Сарни, Рокитне)

Розклад руху автобуса Зарічне – Луцьк (через Дубровицю, Сарни, Костопіль, Рівне АС Чайка, Рівне АС Рівне)

Розклад руху автобуса Київ – Дубровиця (через Рокитне, Сарни)

Поїздка на автобусі без пересадок дуже вигідна пасажирам, що мають великий багаж, погано переносять переліт або їдуть в маленьке місто Польщі чи України. Для того, щоб дізнатися точну вартість квитка на міжнародний автобус, міжміський автобус, транзитні міста і населені пункти через які проїжджає автобус, час відправлення і прибуття на певну станцію, телефонуйте до диспетчерів
(098) 637 54 37, (066) 336 10 42.

ЗАМОВЛЕННЯ (ОРЕНДА) АВТОБУСІВ І МІКРОАВТОБУСІВ

  • автобус для обслуговування урочистих подій
  • автобус на весілля
  • туристичний автобус на екскурсії для дітей та дорослих
  • шопінг-тури автобусом
  • автобус для обслуговування семінарів, ділових поїздок і зустрічей
  • автобус чи мікроавтобус для перевезення гостей та великих компаній
  • транспорт для трансферу з аеропорту, вокзалу, автовокзалу.

Поїздки по Україні та Європі (за кордон), подорожі комфортними автобусами по містах України можна замовити в компанії Надія. Кваліфіковані досвідчені водії, автослюсарі та механіки підтримують гарний технічний стан всієї наявної техніки. Медичний персонал контролює та щоденно слідкує за станом здоров'я водіїв перед рейсом та після рейсу.

Оренда автобуса з водієм – поширена послуга для паломницьких поїздок, дитячих екскурсій, корпоративних свят та урочистих подій. Наші туристичні автобуси комфортні та безпечні, оснащені кондиціонерами, обігрівачами, розкладними сидіннями, туалетом, мікрофоном. Це дозволить вам відпочити та насолодитися поїздкою.

Дізнатися про умови оренди автобуса, наявні транспортні засоби, вартість та терміни замовлення автомобіля можна за телефоном (098) 637 54 37.

Рівненська обл., смт. Зарічне
вул. Партизанська, 2 Б

тел. моб. (098) 637 5437
тел. моб. (066) 336 1042
тел. моб. (097) 707 0205
тел. моб. (099) 707 0702
тел. моб. (073) 707 0210

Телефони в Польщі

тел. моб. +48 (722) 70 4400
тел. моб. +48 (722) 70 4401

 

Пропонуємо
Дивіться також
Відпочинок за кордоном, пляжний відпочинок в Турції, Греції, Єгипті, Болгарії, гарячі тури горящі путівки, раннє бронювання
Автобус для екскурсії подорожі, для школярів, студентів, підприємств, автобусні тури містами України та Європи
Туристичний автобус на замовлення, міжнарожні пасажирські перевезення, оренда автобуса з водієм
СвіТахо –  автомобільні кондиціонери встановити, ремонт | Рівне
x