Котон Стиль (Koton Style) – пошиття спецодягу | Рівне

Піца, суші, фаст фуд Рівне

Бажаєте швидко, смачно і недорого перекусити, замовити доставку їжі цілодобово або їжу на виніс? Піцерії, суші-бари і фаст-фуди м. Рівного пропонують великий вибір піци з різними начинками, суші сети, бургери, картопля фрі, супи з куркою та морепродуктами, паста, лазанья, млинці – швидка доставка по місту і за місто. Замовити піцу, ролли, сашімі, курячі нагетси, локшину, щоб швидко та смачно поїсти можна у всіх закладах швидкого харчування Рівного. Замовляйте їжу онлайн чи по телефону: суші, гарячу піцу, азіатську їжу, ресторанні страви з доставкою до дому, на офіс або з собою (самому забрати замовлення). Найкращі піцерії і суші-бари пропонують і смачну італійську та мексиканську піцу, і традиційну Маргариту, Чотири сири, М'ясну, і велику піцу на дровах, і дешеву піцу, і різноманітний вибір суші та ролів – замовляй і насолоджуйся!

Детальніше

Замовити велику піцу, соковитий бургер чи роли у великому асортименті пропонує швидка доставка їжі в Рівному Amsterdam delivery. Наше меню страв для замовлення включає також салати, гарніри, супи, десерти та напої. Смачні обіди та вечері доставимо вчасно до вашого дому чи офісу.

Рівне , вул. С.Петлюри, 3

Доставка суші, піци та меню на вибір працює щодня з 10 до 22 години. Піца м’ясна, овочева, з морепродуктами, суші сети, роли, салати та напої замовляються найчастіше. Замовити доставку їжі додому чи поїсти в кафе – це ваш вибір.

Рівне , просп. Миру, 9
Сонячні електростанції в м. Рівному

Піцерія Нью Йорк пропонує замовити авторські смачні піци, суши, роли, пасту, лазанью, бургери, салати та солодкі десерти від шеф-кухаря на виніс або з безкоштовною доставкою від 350 грн. Ресторан-піцерія "Нью Йорк Стріт Піца" в ТЦ "Покровський" – це швидке обслуговування, доступні ціни, акції, доставка їжі, великий вибір.

Рівне , вул. Княгині Ольги, 1 а

Замовляйте смачну піцу з доставкою по місту. Піца випечена в печі на дровах. Готуємо pizza на томатному або вершковому соусі. Помірна ціна на піцу. Діє акцію на піцу 3+1. Самовиніс або безкоштовна доставка їжі від 450 грн в межах Рівного.

Рівне , вул. Василя Червонія (Гагаріна), 39
Helen Doron (Хелен Дорон) - англійська для дітей в Сарнах та Вараші | Рівне
  • діти від 3-х місяців до 18 років
  • групи від 4-х до 8-ми дітей
  • унікальні навчальні матеріали
  • підготовка до міжнародного іспиту Cambridge ESOL
  • перше безкоштовне заняття

Пропонуємо "їжу з собою" або ж на відкритій терасі: хотдоги, бургери, шаурма, сендвічі (бутерброди), картопля фрі – ситний перекус, доступна ціна, якісна сировина.

Рівне , вул. Олекси Новака, 50 а

Пропонуємо домашню кухню: піца по українські (на дируні), картопля по-селянські, салати, м'ясні та курині страви щойно приготованих.

Рівне , вул. С.Крушельницької, 32 б
Корал Тревел, туристична агенція | Рівне

Пропонуємо смачні піци, гарячі та холодні блюда, салати та перші страви, приготування, яких здійснюється пічля їх замовлення

Рівне , вул. Княгині Ольги, 4
Обговорення завантажується...
ДОЗВІЛЛЯ. ТУРИЗМ. ВІДПОЧИНОК
. . .
ОНОВЛЕННЯ КОМПАНІЙ
Котон Стиль (Koton Style) – виготовлення спецодягу, корпоративного робочого одягу | Рівне
x