Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В.Поліщука – професійна діагностика | Рівне

Медичні послуги, лікарі Рівне

Приватні лікарі та клініки, медичні інсультні та репродуктивні центри, медичні лабораторії та діагностичні центри Рівного надають кваліфіковану медичну допомогу у різних гахузях медицини. Отримувати безкоштовні чи платні медичні послуги – обирає сам пацієнт. Біорезонансна або комп'ютерна діагностика організму, УЗД – ультразвукова діагностика та аналізи – лабораторна діагностика організму – це основні способи дослідження стану пацієнта, що пропонують медичні заклади Рівного. Консультації лікарів, обстеження та лікування організму проводять реабілітаційні центри, дитячі лікарі-педіатри, вузькопрофільні спеціалісти, масажні салони, центри хірургії та косметології в Рівному та Рівненській області.

Детальніше

Лікування гриж і протрузій без операції. Комп’ютерне витяжіння хребта. Лікування остеохондрозу, радикуліту, артриту, артрозу. Ультразвукова, лазерна терапія, плазмотерапія, карбокситерапія. Введення ліків, колагену, гіалуронової кислоти в суглоби.

Рівне , вул. Соборна, 189

Сучасний діагностичний центр надає послуги МРТ та Кт діагностики досвідченими лікарями-рентгенологами на сучасному обладнанні експертного класу. Проводимо діагностику головного мозку, спинного мозку, хребта, суглобів, судин, серця, органів черевної порожнини та малого тазу.

Рівне , вул. 16 Липня, 36, 1 пов.
Рівненський обласний діагностичний центр ім. В. Поліщука | Рівне

Приватна медична практика лікаря УЗД вищої категорії Бовтун Л.О. успішно працює більше 20 років. Записатись на УЗД обстеження серця, судин, лімфовузлів, плевральної порожнини, органів орбіти для дітей, жінок та чоловіків можна за телефонами кабінету.

Рівне , вул. Відінська, 48

УЗД черевної порожнини, серця, нирок, судин, лімфовузлів та суглобів виконують досвідчені лікарі медичного центру Ваше здоров'я. Діагностику та лікування безпліддя у чоловіків та жінок проводить лікар гінеколог вищої категорії репродуктолог Корчак Ігор Ярославович.

Рівне , вул. Д.Галицького, 1, 1 пов.
Сонячні електростанції в м. Рівному

Сімейна клініка обслуговує дітей та дорослих, проводить обстеження та діагностику організму. Записатись до лікаря, на щеплення, на УЗД можна щодня крім неділі за тел. 067 6714444. В медичному центрі працюють сімейні лікарі та спеціалісти усіх профілів.

Рівне , вул. Володимира Стельмаха (Курчатова), 18 м

Приватна наркологічна клініка для лікування алкоголізму, наркоманії, ігроманії, виведення із запою з ефективним довготривалим результатом. Як вилікуватися від наркотичної та алкогольної залежності з допомогою кодування від алкоголізму і наркоманії.

Рівне , вул. Антоніни Горохович, 19
Трейд Авто - автозапчастини з доставкою | Сарни (Рівне)

Записатися на прийом до лікаря-гінеколога, проктолога, дерматолога, косметолога, уролога, хірурга,  кардіолога, невролога, лора, педіатра, терапевта в медичний центр можна в будь-який час на сайті  або за тел. (067) 840 4050.

Рівне , вул. Грушевського, 26, 3 пов.

Допомога хворим після інсульту, травм голови і хребта у відновленні втрачених функцій організму: ходьби, відновлення мови, психологічної стабільності та навичок самообслуговування. Реабілітаційний центр з гарними умовами та доступними цінами.

Рівне , вул. Д.Галицького, 7

В Пренатал УЗД працюють фахівці своєї справи: лікар ультразвукового пренатального дослідження Пахольчук І.О., Пахольчук Н.А., Демянчук О.В., Блохін В. М. Лікар УЗД черевної порожнити та молочних залоз Шокур І.В. та інші досвідченні та кваліфіковані лікарі.

Рівне , вул. Кавказька, 3

Сучасні методи лікування головного болю, мігрені, болю у хребті та кінцівках, нервових розладів, неспокою, напруги, больового синдрому, післяінсультних станів та депресій, невритів та невралгій

Рівне , бульв. Б.Хмельницького, 3

Запис до лікаря кардіолога, гастроентеролога, психолога, УЗД: 050 1027757. Медичний центр об’єднав висококваліфікованих хороших лікарів з великим досвідом і гарними відгуками від пацієнтів. Функціональна діагностика, консультування та лікування проводиться за попереднім записосом з дотриманням конфіденційності.

Рівне , вул. Миколи Карнаухова, 31, 2 поверх

Пропонуємо ендоскопічне обстеження та лікування ЛОР-органів; а також ін'єкційні косметичні процедури, лазерне омолодження та лікування проблемної шкіри, апаратну косметологію.

Рівне , вул. Студентська, 18

Лікування інсульту, реабілітація, відновлення та догляд за хворими після інсульту – це послуги, які надає лікувально-реабілітаційний медичний центр Реавіта в Рівному. Лікування наслідків інсульту та інших неврологічних захворювань відбувається в умовах цілодобового та денного стаціонару.

Рівне , вул. Миколи Карнаухова, 31, 3 пов.

Діагностичний центр Рівне (Диагностический центр Ровно) – лікарі, обстеження, аналізи та консультації вузьких спеціалістів: кардіолог, гінеколог, момолог, уролог, гастроентеролог, дерматолог, лор, невролог. Години прийому та запис до лікаря на обстеження, де здати аналізи в лабораторії – дізнатися у реєстратурі (068) 127 0605. Діагностичний центр ім. Поліщука Рівне: список консультацій лікарів, висококваліфіковані медичні послуги, проведення всіх необхідних обстежень для встановлення точного діагнозу й проведення лікування.

Рівне , вул. 16 Липня, 36

Лікарі гінекологи Медичного центру надають послуги з діагностики, профілактики та лікування гінекологічних захворювань, сечостатевих інфекцій, що передаються статевим шляхом. Надають консультації гінеколога та виконують медикаментозні та вакуумні аборти.

Рівне , вул. Захисників Маріуполя (Костромська), 89

Записатись до косметолога на консультацію можна за телефоном: 097 643 0320. Лікування акне, постакне, стрій і рубців. Омолоджуючі процедури, ліфтинг, корекція обличчя і тіла з допомогою масажу, ін'єкцій, масок, пілінгів, косметичних препаратів та спеціального обладнання.

Рівне , вул. Грушевського, 8, 2 пов.

Догляд за шкірою обличчя, омолодження та підтяжка шкіри обличчя, догляд за волоссям та тілом, інші косметологічні процедури виконуть кваліфіковані спеціалісти – косметологи, дерматологи медичного центру Медендлайф з допомогою найсучасніших апаратів та косметичних засобів.

Рівне , вул. Студентська, 14

Приватний лікар гінеколог, репродуктолог, ендокринолог, кардіолог, уролог, дерматолог, косметолог, імунолог-алерголог приймає в 4Д Клінік. Зробити ЕКГ, 4Д УЗІ, лабораторну діагностику (здати аналізи) для гормональних, генетичних, інфекційних, онкологічних досліджень організму можна в клініці.

Рівне , пров. Ігоря Волошина, 8, офіс 1

Медичний центр з європейським рівнем послуг та протоколами лікування, професійні фахівці: косметолог, дерматокосметолог, дитячий дерматолог, трихолог, дієтолог, гастроентеролог, ендокринолог, фізіотерапевт, ортодонт, стоматолог-хірург.

Рівне , вул. Пластова, 3

Надаємо висококваліфіковані послуги дитячого, сімейного лікаря, виклик лікаря додому: ендокринолог, невропатолог, алерголог, імунолог, лор, офтальмолог (окуліст), сурдолог, кардіолог, ревматолог, судинний хірург, онколог, мамолог, уролог, реабілітолог, вертебролог, сомнолог. Приватна клініка Аніко: консультації як пройти обстеження на рак, жіноча консультація у гінеколога, корекція зайвої ваги та консультація дієтолога-нутриціолога тощо.

Рівне , вул. Княгиницького, 5 а

В репродуктивному центрі ведуть прийом кваліфіковані лікар УЗД, акуше-гінеколог, репродуктолог, уролог, лікар-андролог (чоловічий лікар). Запис до приватного гінеколога у м. Рівне – (096) 080 6767. Медичні послуги: криопротокол (еко вагітність), штучне запліднення людини). Комплексний огляд у гінеколога та уролога та гінекологічні хірургічні втручання й маніпуляції.

Рівне , вул. Воля, 5

Підберемо програму та оформимо поліс медичного страхування, щоб покрити чи зменшити ваші медичні витрати. Також радимо скористатися програмами страхування життя: застрахувати життя та убезпечити своїх рідних. Допоможемо підібрати вигідні накопичувальні програми, пенсійні програми чи ризикові програми.  Оформимо туристичне страхування для виїзду за кордон та отримання візи.

Рівне , вул. Княгині Ольги, 5, 2 пов., офіс 211

Приватний лікар проктолог допоможе в лікуванні геморою, анальних тріщин, запорів та інших хвороб кишечника. Видалення поліпів, фурункулів, ліпом, хірургічне видалення геморою новітніми методами без болю, кровотеч та рубців. Вартість прийому лікаря-проктолога така ж як у медичних центрах.

Рівне , вул. С.Бандери, 41, каб. 713/1

Досвідчений лікар гастроентеролог проводить діагностику і лікує хвороби печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, шлунка та кишківника, застосовує в лікуванні дієтотерапію та фітотерапію

Рівне , вул. Миколи Карнаухова, 31, 2 пов.

Послуги масажу від майстра  та професійного лікаря реабілітолога. Оздоровчий  масаж від досвідчених професіоналів. Профілактичний та спортивний масаж

Рівне , вул. Паркова, 2

Дитячий дерматолог, приватний дерматолог-косметолог, трихолог, уролог, рефлексотерапевт, психіатр - ведуть прийом на вул. Набережній 10 щодня крім суботи і неділі. Професійна консультація - новітнє медичне обладнання – ефективне лікування.

Рівне , вул. Набережна, 10

Приватна клініка Грабовських – це професійна медична допомога лікарів у сфері онкології, гінекології, дерматології, хірургії голови та шиї, естетичній гінекології, УЗД дослідженнях, лікуванні безпліддя.

Рівне , вул. Дворецька, 46

Надаємо кваліфіковані послуги з відновлення міжхребцевих дисків та лікування гриж,  відновлення хребта після травм, усунення болю в попереку, між лопатками новим безболісним методом DRX, без хірургічного втручання, без побічних ефектів

Рівне , вул. Кавказька, 15

Пропонуємо послуги кваліфікованого лікаря-офтальмолога, проводимо консультації, комплексну діагностику зору, розвиток, лікування та корекцію зору, обстеження глаукоми, поля зору (периметрії), апаратне лікування гостроти зору

Рівне , вул. Драгоманова, 1

Сучасний медичний центр пропонує діагностику та лікування захворювань горла, носа та вуха, які виконують  дитячий та дорослий лор-лікар, а також лікар-сурдолог.

Рівне , вул. С.Бандери, 47

Діагностика та хірургічне лікування захворювань кишечника, лікування геморою, анальних тріщин та пухлин товстого кишечника і прямої кишки здійснюється досвідченим лікарем проктологом.

Рівне , вул. Кавказька, 3

Медичний і косметологічний центр на Різдвяній пропонує послуги: косметолога, дерматолога, гінеколога, уролога, масажиста та сімейного лікаря (терапевта, педіатра) за адекватними цінами.

Рівне , вул. Різдвяна, 2 а

Консультація лікаря-подіатра (постуро-кінезитерапевта), лікування за авторською методикою В. Тарасова. Технологія виготовлення коректорів стопи методом пневмоформування відбитку стопи.

Рівне , вул. Міцкевича, 14, офіс 116

Найсучасніші методики і технології в медичній косметології, лікуванні деяких хвороб, відновленні пошкоджених тканин, омолодженні організму та корекції фігури пропонує новий центр регенеративної медицини та косметології Alpha Cell

Рівне , вул. 16 Липня, 32

Обстеження організму та лікування інфекційних, вірусних, запальних, алергічних, венеричних та косметологічних захворювань виконують кваліфіковані лікарі медичного центру Life Clinic.

Рівне , вул. С.Петлюри, 35

Консультація лікаря трихолога, узд, косметолога, невропатолога, кардіолога, отоларинголога, уролога, гастроентеролога, терапевта, дерматолога, венеролога. УЗД обстеження. Блокади при болях в хребті, спині та шийному відділі хребта. Косметологічні процедури, в тому числі, видалення родимок. Професійна консультація косметолога з медичною освітою. Приватний денний стаціонар для проведення маніпуляцій. Послуги лікувального масажу.

Рівне , вул. Волинської Дивізії, 1

Пропонуємо послуги сімейного лікаря, кардіолога, невролога, лікування серцево-судинних, неврологічних, опорно-рухових захворювань, проведення процедури гірудотерапії (лікування п'явками), голкотерапії, масажу, мануальної терапії

Рівне , вул. Кавказька, 6

Лікування гриж і протрузій без операції. Комп’ютерне витяжіння хребта. Лікування остеохондрозу, радикуліту, артриту, артрозу. Ультразвукова, лазерна терапія, плазмотерапія, карбокситерапія. Введення ліків, колагену, гіалуронової кислоти в суглоби.

Рівне , вул. Соборна, 189

Сучасний діагностичний центр надає послуги МРТ та Кт діагностики досвідченими лікарями-рентгенологами на сучасному обладнанні експертного класу. Проводимо діагностику головного мозку, спинного мозку, хребта, суглобів, судин, серця, органів черевної порожнини та малого тазу.

Рівне , вул. 16 Липня, 36, 1 пов.

Приватна медична практика лікаря УЗД вищої категорії Бовтун Л.О. успішно працює більше 20 років. Записатись на УЗД обстеження серця, судин, лімфовузлів, плевральної порожнини, органів орбіти для дітей, жінок та чоловіків можна за телефонами кабінету.

Рівне , вул. Відінська, 48

УЗД черевної порожнини, серця, нирок, судин, лімфовузлів та суглобів виконують досвідчені лікарі медичного центру Ваше здоров'я. Діагностику та лікування безпліддя у чоловіків та жінок проводить лікар гінеколог вищої категорії репродуктолог Корчак Ігор Ярославович.

Рівне , вул. Д.Галицького, 1, 1 пов.

Записатися на прийом до лікаря-гінеколога, проктолога, дерматолога, косметолога, уролога, хірурга,  кардіолога, невролога, лора, педіатра, терапевта в медичний центр можна в будь-який час на сайті  або за тел. (067) 840 4050.

Рівне , вул. Грушевського, 26, 3 пов.

В Пренатал УЗД працюють фахівці своєї справи: лікар ультразвукового пренатального дослідження Пахольчук І.О., Пахольчук Н.А., Демянчук О.В., Блохін В. М. Лікар УЗД черевної порожнити та молочних залоз Шокур І.В. та інші досвідченні та кваліфіковані лікарі.

Рівне , вул. Кавказька, 3

Сучасні методи лікування головного болю, мігрені, болю у хребті та кінцівках, нервових розладів, неспокою, напруги, больового синдрому, післяінсультних станів та депресій, невритів та невралгій

Рівне , бульв. Б.Хмельницького, 3

Пропонуємо ендоскопічне обстеження та лікування ЛОР-органів; а також ін'єкційні косметичні процедури, лазерне омолодження та лікування проблемної шкіри, апаратну косметологію.

Рівне , вул. Студентська, 18

Лікування інсульту, реабілітація, відновлення та догляд за хворими після інсульту – це послуги, які надає лікувально-реабілітаційний медичний центр Реавіта в Рівному. Лікування наслідків інсульту та інших неврологічних захворювань відбувається в умовах цілодобового та денного стаціонару.

Рівне , вул. Миколи Карнаухова, 31, 3 пов.

Діагностичний центр Рівне (Диагностический центр Ровно) – лікарі, обстеження, аналізи та консультації вузьких спеціалістів: кардіолог, гінеколог, момолог, уролог, гастроентеролог, дерматолог, лор, невролог. Години прийому та запис до лікаря на обстеження, де здати аналізи в лабораторії – дізнатися у реєстратурі (068) 127 0605. Діагностичний центр ім. Поліщука Рівне: список консультацій лікарів, висококваліфіковані медичні послуги, проведення всіх необхідних обстежень для встановлення точного діагнозу й проведення лікування.

Рівне , вул. 16 Липня, 36

Лікарі гінекологи Медичного центру надають послуги з діагностики, профілактики та лікування гінекологічних захворювань, сечостатевих інфекцій, що передаються статевим шляхом. Надають консультації гінеколога та виконують медикаментозні та вакуумні аборти.

Рівне , вул. Захисників Маріуполя (Костромська), 89

Записатись до косметолога на консультацію можна за телефоном: 097 643 0320. Лікування акне, постакне, стрій і рубців. Омолоджуючі процедури, ліфтинг, корекція обличчя і тіла з допомогою масажу, ін'єкцій, масок, пілінгів, косметичних препаратів та спеціального обладнання.

Рівне , вул. Грушевського, 8, 2 пов.

Приватний лікар гінеколог, репродуктолог, ендокринолог, кардіолог, уролог, дерматолог, косметолог, імунолог-алерголог приймає в 4Д Клінік. Зробити ЕКГ, 4Д УЗІ, лабораторну діагностику (здати аналізи) для гормональних, генетичних, інфекційних, онкологічних досліджень організму можна в клініці.

Рівне , пров. Ігоря Волошина, 8, офіс 1

Найсучасніші методики і технології в медичній косметології, лікуванні деяких хвороб, відновленні пошкоджених тканин, омолодженні організму та корекції фігури пропонує новий центр регенеративної медицини та косметології Alpha Cell

Рівне , вул. 16 Липня, 32

Обстеження організму та лікування інфекційних, вірусних, запальних, алергічних, венеричних та косметологічних захворювань виконують кваліфіковані лікарі медичного центру Life Clinic.

Рівне , вул. С.Петлюри, 35
Обговорення завантажується...
МЕДИЦИНА
. . .
ОНОВЛЕННЯ КОМПАНІЙ
Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В.Поліщука – проведення лабораторних досліджень | Рівне
x