Магазин професійної моторної техніки "Добрий господар" є офіційним дилером продукції ТМ STIHL в Рівному та Рівненській області

ВВ ПАРТНЕР

Рівне
Дивіться також
Пункти прийому макулатури, поліетилену, склобою, алюмінієвих банок за вигідними цінами

ПРИЙОМ ВТОРСИРОВИНИ: МАКУЛАТУРИ, ПОЛІЕТИЛЕНУ, ПЕТ-ПЛЯШКИ, СКЛОТАРИ, СКЛОБОЮ В НЕОБМЕЖЕНІЙ КІЛЬКОСТІ ЗДІЙСНЮЄ ТОВ ВВ ПАРТНЕР У МІСТІ РІВНОМУ

Підприємство має можливості та техніку, щоб приймати й транспортувати на переробку різні види вторсировини. Здати макулатуру, склотару та пет-пляшку вигідно як економічно, так і з точки зору підтримки екології на Планеті. 

ЗАКУПКА ВТОРСИРОВИНИ В РІВНОМУ

Часто ми навіть не замислюємось, що більшість речей, які ми виносимо до смітника піддаються переробці. Переробка вторсировини обходиться значно дешевше ніж добування сировини. Розуміючи це, а також шкоду, що завдає Планеті сміття ми повинні зробити своєю звичкою здачу макулатури, поліетилену, склобою в приймальні пункти. Крім того, це вигідно. Ціна одного кілограма макулатури, наприклад, може коливатися від 1 грн до 2 грн, це залежить від сорту до якого належить папір, та кількості вторсировини.

МАКУЛАТУРА ОПТОМ

Для сучасної паперової промисловості основною сировиною вважають макулатуру. Переробка макулатури також значно покращує екологічну ситуацію у великих містах. Використання макулатури – це правильне вирішення двох завдань одночасно: вторинної переробки сировини та виробництва оригінальних пакувальних матеріалів. З однієї тонни цієї сировини вийде близько 750 кг паперу.

СКЛОБІЙ, СКЛОТАРА, ПОЛІЕТИЛЕН

Вироби зі скла, що пошкодилися в процесі експлуатації, вважаються склобоєм. Викидати склобій не бажано, так як на сміттєзвалищах він не розкладається, а тільки накопичується. Склобій можна здати в спеціально організованих місцях з прийому вторсировини. Якщо кількість відходів невелика, тоді їх зручно здавати саме в приймальні пункти.

Якщо кількість макулатури, битого скла, пляшок, банок різної форми, поліетилену досить значна, тоді найзручніше буде зателефонувати нам і замовити транспорт для вивезення відходів. Таким чином Ви позбудетесь зайвого непотребу і при цьому підзаробите.

Здати склобій – це означає не тільки покращити матеріальний стан, а й допомогти нашій природі та поліпшити свій настрій! Тому бій склотари є цінним і важливим вторинним ресурсом, який варто здавати для переробки хоча б заради чистоти навколишнього середовища в майбутньому!

ЗАКУПІВЛЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ ОПТОМ І ВРОЗДРІБ

ТОВ "ВВ Партнер" вже більше 10 років здійснює закупівлю вторсировини оптом та вроздріб:

  • макулатури (картон, коробки, книжки, журнали, газети, архівні документи);
  • склобою (склотара, бите скло);
  • відходи поліетилену (плівка високого тиску, стрейч);
  • ПЕТ-пляшки (пластикова тара, пластикові пляшки);
  • тверді пластмаси.

Безкоштовно вивозимо сировину власним автотранспортом (мінімальна вага – 300 кг). Зважуємо продукцію на електронних вагах. Для постійної співпраці з державними  підприємствами, приватними фірмами, мережами магазинів, оптовими складами, укладаємо угоди та надаємо необхідні документи.

ГАРАНТУЄМО:

  • Регулярний вивіз макулатури, склотари, ПЕТ пляшки, поліетилену.
  • Своєчасну оплату у зручній для вас формі.
  • Надання необхідної бухгалтерської документації.
  • Високі ціни на вторсировину!!!

Зробити заявку на вивіз макулатури, склобою, поліетилену, дізнатися ціну і отримати додаткову інформацію ви можете за телефонами:

 

Дивіться також
Пункти прийому макулатури, поліетилену, склобою, алюмінієвих банок за вигідними цінами
Магазин "Добрий господар" - офіційний дилер продукції ТМ STIHL
x