Гранат, виробник бетонної продукції | Рівне
Рівне, вул. Старицького, 45

Стабілізатор напруги для будинку

Комфорт і спокій – це ті переваги, заради яких вибирають приватний будинок. І будь-які неприємності, котрі виводять Вас з рівноваги, потрібно вирішувати радикально: раз і назавжди. В тому числі і з якістю електропостачання.

Щоб вберегти коштовну побутову техніку, системи опалення, охорони та спокій домочадців від перепадів та стрибків напруги в електричній мережі необхідно купити і встановити стабілізатор напруги. Враховуючи важливість ситуації постає питання: як правильно вибрати стабілізатор напруги для Вашого будинку?

Почати необхідно з підбору потужності стабілізатора напруги. Якщо якість електропостачання вкрай низька Вам доведеться комплексно захистити весь будинок, а якщо перепади напруги носять періодичний характер досить буде локального захисту недешевої побутової техніки. Окремим пунктом слід продумати захист систем управління газового або твердопаливного котла. Проаналізувавши ситуацію Ви зможете правильно підібрати необхідну потужність стабілізатора напруги.

Стабілізатор напруги для комплексного захисту будинку

Якщо проблеми електропостачання мають постійний характер необхідно під’єднати стабілізатор напруги для всього будинку на вводі кабелю живлення після електролічильника.  Для звичайного базового захисту краще використовувати стабілізатор напруги IEK ECOLINE, для покращеного захисту з підвищеною точністю і розширеним діапазоном вхідної напруги необхідно вибрати IEK PRIME, а для професійного захисту високочутливого електрообладнання і плавного регулювання – оптимально підійде електромеханічний IEK СНИ.

Стабілізатор напруги для захисту побутової техніки 

В випадку разових перепадів напруги в електромережі не обов’язково потрібен стабілізатор напруги на весь будинок – досить встановити окремий захист для чутливої побутової техніки. Просте підключення стабілізатора напруги через звичайну розетку та економічність рішення – суттєві переваги цього виду стабілізації.

Щоб правильно розрахувати сумарну потужність стабілізатора необхідно помножити на 3 повну потужність електрообладнання, підключеного до приладу.

Для забезпечення запасу потужності при постійній роботі стабілізатора до отриманого результату рекомендується додати ще 20%.

Стабілізатор напруги для опалювальної системи 

Сучасна система опалення, а саме електронне керування контролера, насоси, електромагнітні засувки і клапани, потребує стабільної напруги. Тому виробники газових та твердопаливних котлів рекомендують використовувати спеціалізованний стабілізатор напруги BOILER 0,5 кВА IEK, технічні характеристики якого забезпечують стабільну вихідну напругу 220±6% при діапазоні вхідної від 110 до 270 В з часом реакції на зміну напруги 20 мс.

Надійність, простота експлуатації, контроль параметрів на багатофунціональному LED-дисплеї, а також розширена 3 річна гарантія від виробника – суттєві переваги на користь вибору стабілізатора напруги BOILER 0,5 кВА IEK.

В Рівному, правильним рішенням буде придбати стаблізізатори напруги ІЕК на підприємстві М.К.-Трейд Рівне, враховуючи багаторічний досвід роботи в галузі електрообладнання, гарантійні зобов’язання на продукцію а також післягарантійну підтримку. 

Фахівці компанії нададуть вичерпну консультацію, щодо моделі, потужності, варіантів кріплення стабілізатора напруги враховуючи конкретну ситуацію з проблемами електропостачання, особливо в зимовий період.

Не вагайтесь. Заходьте, телефонуйте:
м. Рівне, вул. Старицького, 37 а
тел. (03622) 5 0162
моб. тел. (067) 810 0360
моб. тел. (095) 880 9249

Гранат – виробник будівельних бетонних блоків, газоблоків, бруківки | Рівне
x