Пила, магазин садової техніки Рівне | Офіційний дилер STIHL

Навчання як захоплююча гра в центрах розвитку дитини

Центр розвитку дитини дозволяє досягти того, до чого прагнуть люблячі батьки: прищепити малюкові тягу до знань і збагатити його внутрішній світ, навчитися всьому необхідному і підготуватися до навчання в школі, спілкуватися з однолітками і легко долати будь-які труднощі. Все це можливо, тому що розвиваючі заняття в центрі розвитку дитини засновані на застосуванні авторських методик, а малюка чекають кваліфіковані фахівці – педагоги і психологи, які по-справжньому люблять свою роботу.

Центр розвитку дитини стане для дитини першою школою. Але це буде трохи по іншому – творчість замість нудних уроків, ігрові кімнати замість сірих класів, увага замість нотацій. Але, разом з тим, дитячий центр може запропонувати батькам грунтовний, всебічний і професійний підхід до дошкільної освіти і підготовки до школи.

Якими здібностями володіє ваш малюк? Що він дійсно любить і вміє? Чим він зможе здивувати вас через кілька місяців, і який потенціал в ньому приховується? Ви дізнаєтеся про це, тільки якщо розкрити всі грані його неординарної особистості. Розвиваючі заняття в розвиваючому центрі дозволять вашому малюкові дізнатися про свої таланти, в повній мірі проявити себе і дізнатися, на що він здатний, а зараз все в ваших руках!

Не секрет для вас, що дитині необхідний постійний розвиток – фізичний, розумовий, емоційний і творчий. Тільки розвиваючись, вона зможе усвідомити свої інтереси, вибрати заняття до вподоби, освоїти навички спілкування і знайти почуття відповідальності, яке важливо прищепити в ранньому дитинстві. Але кожна маленька людина по-своєму унікальна!

Дошкільна освіта: в колі спілкування

Особлива увага в процесі навчання приділяється спілкуванню з однолітками: адже саме тут, на заняттях і в ігрових кімнатах, закладаються ази поведінки в суспільстві. Розвиваючі заняття включають:

  • різноманітні навчально-ігрові ситуації
  • колективні заняття в гуртках і малих групах
  • організацію клубів, які об'єднують дітей за інтересами

Дитячий центр розвитку робить все можливе для того, щоб дошкільна освіта ніколи не обернулося нудними заняттями, які не викликають у малюка ніякого інтересу. Замість цього педагоги центру організовують їх таким чином, щоб привернути увагу дитини і непомітно втягнути її в навчальний процес - допомогти вибрати саме те захоплення, яке їй дійсно подобається!

Центр розвитку дитини: підготовка дитини до школи

Як відомо, вперше приходячи в школу, дитина потрапляє в стресову ситуацію. З цієї причини центр розвитку дітей приділяє величезну увагу процесу підготовки своїх вихованців до шкільного життя. В рамках цього напрямку розвиваючі заняття допомагають дітям освоїти ази досліджуваних в молодших класах предметів і бути на голову вище своїх однокласників.

Але є й інший аспект – психологічний і емоційний. Тут в справу вступають досвідчені психологи – вони допоможуть малюкові швидше впоратися зі стресом, влитися в новий дитячий колектив і відчувати себе легко і впевнено в шкільних стінах.

Центр розвитку дітей: курси англійської мови. Малюки дуже сприйнятливі до іноземних мов: навчання англійської дозволить закласти міцну основу для її подальшого вивчення і легко освоїти базовий рівень. Викладаючи англійську дітям, педагоги подають матеріал максимально цікаво та доступно. Так, щоб діти не тільки запам'ятовували пройдене і дізнавалися нове на кожному занятті, а й отримували задоволення від процесу.

Ранній розвиток дитини: дитячі гуртки

Всебічний розвиток дітей має обов'язково включати в себе не тільки інтелектуальний, але також творчий і духовний розвиток, тому на основі центру працює:

  • арт-майстерня
  • лего-студія
  • казкотерапія
  • музичні заняття
  • студія шахів
  • дитяча хореографія

Ваш малюк зможе розкрити творчі здібності, в якій би площині вони не лежали.

З нами вашій дитині буде цікаво завжди!

 

Пила, магазин садової техніки Рівне
x