Котон Стиль (Koton Style) – пошиття спецодягу | Рівне

Ваш екологічний прибуток від сонячної енергії

Останнім часом використання енергії Сонця в приватних господарствах набирає обертів. Все більше людей задумуються про встановлення сонячних панелей. Вартість централізованого електропостачання постійно зростає. А так – встановив собі міні сонячну станцію – і не залежиш ні від кого! Ще й виробляєш екологічно чисту енергію.

Ба більше – сонячна енергія – це вигідно! Люди вже зараз заробляють на надлишку електроенергії, продаючи кіловати за державною програмою "зелений" тариф.

Головне про "зелений" тариф.

Держава зобов’язана купувати електроенергію, вироблену на альтернативних потужностях, за "зеленим" тарифом. Цей тариф буде діяти до 2030 року і прив’язаний до курсу Євро. 

"Зелений" тариф набагато вищий за тариф на традиційну електроенергію. Його ставка поступово знижується, в залежності від дати введення станції в експлуатацію. Отже, чим раніше Ваша міні електростанція запрацює, тим вищу ставку "зеленого" тарифу Ви отримаєте на старті, і тим швидше окупиться обладнання!

Встановити самотужки чи звернутись до фахівців?

Законом дозволено встановлювати дахові сонячні станції потужністю не вище за 30 кВт. Обладнання для них (сонячні панелі, інвертори, акумулятори, контролери тощо) є у вільному продажу. Схеми встановлення доступні в Інтернеті. Тому, на перший погляд, дешевше все придбати та змонтувати самотужки.

Але чи дійсно це так? Хто гарантує, що придбане обладнання буде належної якості та без браку? Хто професійно розрахує, змонтує та встановить станцію з максимальною безпекою та ефективністю? Хто буде здійснювати гарантійне та післягарантійне обслуговування системи? Ще треба ввести її в експлуатацію, вирішити "паперові" питання... А найголовніше - чи є у Вас на все це час?

З іншого боку, можна звернутись до фахівців компанії, яка займається продажем, монтажем та обслуговуванням сонячний електростанцій в місті Рівному та по всій Україні. Компанія спеціалізується на встановленні сонячних електростанцій під "зелений" тариф. Є готові інженерні рішення під різні стартові умови, бюджети і очікувані результати. Досвідчені співробітники підберуть найефективніше рішення саме під Ваші умови та можливості.

Готова сонячна станція включає у себе всі необхідні оптимально підібрані для роботи пристрої. В асортименті є СЕС на 5, 10, 15, 20, 30 кВт. Наприклад, мережева СЕС на 10 кВт під "зелений" тариф від СмартЕко за рік вироблятиме 12 МВт електроенергії та окупиться за 5 років.

За умови придбання сонячної електростанції, Ви отримаєте:

  • Якісне  обладнання провідних брендів;
  • Швидку доставку та надійний монтаж;
  • СЕС, яка має всі необхідні сертифікати відповідності;
  • Безкоштовний юридичний супровід підключення до "зеленого" тарифу;
  • Гарантійний та післягарантійний сервіс;
  • Стабільний прибуток до Вашого гаманця.

Якщо Вам потрібна автономна електростанція – нема питань! Спеціалісти врахують усі Ваші побажання та підберуть обладнання саме під Ваші умови. На сайті компанії можна додатково замовити сонячні панелі та інвертори відомих брендів.

СмартЕко ТОВ є офіційним сервісним партнером виробника високоякісних інверторів Fronius (Австрія). Компанія надає послуги із їх монтажу, сервісного обслуговування, діагностики, ремонту, гарантійного та післягарантійного обслуговування. На комплекти СЕС на базі інверторів Fronius діють спеціальні знижки.

Чудова інвестиція.

Приватна міні СЕС під "зелений" тариф окупиться за 4-8 років (в залежності від вихідних умов, параметрів обладнання, встановленої потужності). Гарантійний строк експлуатації сонячних панелей – 25 років або більше. Матеріали елементів міцні, рухомих механізмів нема, тому витрати на обслуговування – мінімальні, в порівнянні з енергією вітру або води.

До речі, вартість встановлення та запуску маленької сонячної електростанції приблизно дорівнює вартості нового бюджетного легкового авто. Тільки сонячні панелі дають струм і приносять гарантований дохід, а машину потрібно постійно "годувати". Якщо Ви бажаєте зробити вигідну інвестицію, міні СЕС – це саме те, що Вам треба!

Обирайте "зелену" енергетику – інвестуйте в стабільний прибуток!

Котон Стиль (Koton Style) – виготовлення спецодягу, корпоративного робочого одягу | Рівне
x